Abonamente

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Highlighted
Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎27-05-2015
0

Trecere de pe abonament pe prepay

Buna ziua,

 

Am inregistrat vineri la *222 solicitarea si imi spune ca in 7 zile lucratoare voi fi contactat, problema e ca eu am nevoie maine cel tarziu sa se faca aceastra trecere ca sa pot activa o optiune prepay. Au trecut 2 ani de cand am semnat ultimul contract.

Ce pot face URGENT ca sa  trec de pe abonament pe cartela prepay si sa raman cu numarul de telefon? Intr-un magazin Vodafone mi s-a spus ca dureaza maxim 30min aceasta schimbare Emoticon trist.

Moderator
Postări: 690
Înregistrat: ‎26-04-2017
0

Re: Trecere de pe abonament pe prepay

Buna, Vald!

Multumim pentru mesajul trimis. Termenul pentru aceste solicitari este intr-adevar de 30 de zile calendaristice, insa in functie de nivelul de incarcare din aceasta perioada, termenul poate fi mai mic. Din pacate, nu putem interveni manual in reducerea acestuia intrucat solicitarile sunt tratate in ordinea sosirii lor.

Madalina
Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎27-05-2015
0

Re: Trecere de pe abonament pe prepay

30 minute mi s-a spus in magazin, nu 30 zile. 7 zile lucratoare am primit ca sms dupa ce am facut solicitarea.
Am vazut ca mai este un numar *555 cu taxa, pot suna acolo sa fac aceasta solicitare? Si cat dureaza dupa ca sa mi se faca aceasta schimbare?
Moderator
Postări: 214
Înregistrat: ‎25-06-2018
0

Re: Trecere de pe abonament pe prepay

Vlad, cererea a fost inregistrata in urma apelului de la *222. Daca apelezi la *555 nu iti vor inregistra o noua solicitare, fiind deja una in curs de rezolvare. Trebuie sa astepti apelul din partea colegilor mei si cu acestia vei stabili data de trecere la cartela.

Elena