Abonamente

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
D12
Începător
Postări: 16
Înregistrat: ‎10-11-2012
0

Vodafone pass in roaming/revenire

Sincer, nu am primit niciun raspuns pe deplin clarificator deci mai formulez inca o data ultima intrebare:”Ca sa exclud orice interpretare ambigua, am 9GB inclusi in abonament din care aproape 4GB pe care-i pot folosi in roaming, cum functioneaza in acest caz concret Vodafone Pass(am 4 passuri)? Multumesc pentru raspunsul anterior, dar uneori, raspunsurile pe care le-am primit de-a lungul anilor prin mail, sau telefonic, la diverse probleme au avut doze variabile de ambiguitati, neclaritati, ca si acum!

Moderator
Postări: 201
Înregistrat: ‎25-06-2018
0

Re: Vodafone pass in roaming/revenire

Atunci cand te afli in roaming folosesti reteaua unui operator partener cu care avem incheiat un acord comercial, astfel conform Regulamentului Uniunii Europene poti folosi cei 4 GB trafic din totalul de 9 GB. Cele 4 Vodafone Pass incluse in pachetul abonamentului pot fi folosite doar prin reteaua noastra, mai exact doar in Romania.

 

Elena

D12
Începător
Postări: 16
Înregistrat: ‎10-11-2012
0

Re: Vodafone pass in roaming/revenire

"Dacă ai un abonament cu acces la serviciul de roaming, traficul efectuat prin Vodafone Pass in tarile din Spatiul Economic European va fi disponibil in limita de utilizare rezonabila, iar la depăşire continuă traficul de internet la tarifele standard/reglementate, de aici. Dacă eşti în alte ţări, din afara SEE, traficul în aplicaţiile incluse în Vodafone Pass va fi tarifat conform abonamentului sau opţiunilor tale." 


Tudor

 

Multumesc pentru raspuns, dar anterior primisem un alt raspuns de la un domn moderator, il anexez mai sus! 

Din raspuns reiese ca e posibil Vodafone Pass si in roaming...!!!

Pana la urma care e adevarul, cel de mai sus, sau cel dat de dumneavoastra?...imi pare rau dar este inca un exemplu de ambiguitate de care repet, m-am ciocnit de multe ori de-a lungul anilor in reteaua Vodafone! 

Incerc sa am in continuare incredere in retea, dar ceva nu este in regula din moment ce Vodafone nu reuseste sa isi lamureasca clientii(cu vechime, in cazul meu) cu raspunsuri lipsite de orice echivoc la intrebari foarte importante...deci sunt dezamagit inca o data! 

Sper totusi sa primesc un raspuns clar si conform 100% cu realitatea...problema cu consumul de date in roaming, inclusiv cel prin passuri stiu ca este una ”fierbinte”...dar totusi e absolut obligatoriu sa fie clarificata definitiv, conform normelor europene(!), daca Vodafone doreste pastrarea clientilor!Astept in continuare raspunsul la aceasta intrebare, el imi este absolut necesar pentru a sti pe ce contez in roaming, in perioada imediat urmatoare!...intotdeauna am fost un client corect din toate punctele de vedere si mi se pare absolut normal ca si reciproca sa functioneze pe deplin! Multumesc.

Moderator
Postări: 201
Înregistrat: ‎25-06-2018
0

Re: Vodafone pass in roaming/revenire

Buna!

 

Iti garantez ca tot ce folosesti in roaming, din punct de vedere internet, indiferent de pagina pe care o accesezi, va fi contorizat din cei aproape 4 GB.  

Cum este trecut si pe pagina noastra, volumul de internet pe mobil disponibil în Roaming în SEE, exprimat în GB, se calculează utilizând formula:  (2 x Prețul total al abonamentului, cu TVA (incluzând orice extraopțiuni tarifate)) / 7.14.

Traficul alocat este influentat de pretul abonamentului si nu de trafiul lunar. Cu cat abonamentul este mai mare creste si traficul disponibil in roaming.

 

Elena