Abonamente

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 6
Înregistrat: ‎22-01-2013
0

Vodafone primeste plata cand doreste si restrictioneaza serviciile ABUZIV

Cum puteti vedea mai jos, pe 14/12/2012 am platit in avans contravaloarea abonamentului de internet pe 2 luni.  In data de 19/12/2012 a fost activat abonamentul , cand am si sunat la *222 sa intreb daca banii platiti in avans se afla in contul de client si mi s-a raspuns ca DA. 

 

In imaginea de mai jos puteti vedea ca Vodafone a primit plata dupa 40 de zile.

 

 

2013-02-14_090358.jpg

 

 

Ce face Vodafone Romania SA ?

 

Imi restrictioneaza serviciile pe motiv de neplata in conditiile in care platisem in avans. Dupa 4 zile, in care le-am explicat celor de la Relatii cu Clientii, ca am platit factura,  mi-au activat in cele din urma serviciile.

 

 

2013-02-14_090830.jpg

 

 

Raspunsul primit in scris referitor la aceasta problema , este absolut incredibil. 

 

"Cu privire la depozitul in valoare de 72,01 Lei achitat in urma activarii numarului de internet dorim sa va informam faptul ca nereturnarea in contul dvs de client a sumei achitate in avans s-a datorat unei erori in intarzierea procesarii acesteia."

 


Cum v-am spus si mai sus , cand s-a activat numarul, adica in data de 19/12/2012,  am sunat la *222 sa intreb data banii sunt in contul de client, si mi s-a raspuns ca DA, acest lucru se poate verifica.  Deci este o 'vrajeala' ca s-a datorat unei erori de procesare.

 

In cazul in care clientul nu plateste la timp factura , serviciile sunt restrictionate , si va trebuie sa plateasca si penalizari. 

 

Intrebarea este: In cazul in care Vodafone Romania SA restrictioneaza abuziv serviciile unui client, Vodafone de ce nu plateste despagubiri ?? 

 

 

 

 

Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012
0

Re: Vodafone primeste plata cand doreste si restrictioneaza serviciile ABUZIV

[ Editat ]

 

  M-am uitat de curiozitate pe contul meu.Eu platesc ,de ceva timp,numai in avans.Pe  unde ajung, pe acolo mai incarc contul cu bani.A doua zi a fost confirmata plata in sistem.

 

  Am gasit situatia unei plati ,care pe cont figureaza "in asteptare" ,insa in realitate banii au fost intrati in cont.Mai mult,au fost consumati  pentru plata ultimei facturi.

 

 

  Pe cont am -142,08 RON.Ieri am mai adaugat in avans inca 100 RON.Astazi trebuie confirmata suma.

 

 

Later edit:  S-a actualizat suma,dar nu si evidenta la istoric plati

 

 

 


Vodafone
Vizitator
Postări: 6
Înregistrat: ‎22-01-2013
0

Re: Vodafone primeste plata cand doreste si restrictioneaza serviciile ABUZIV

In conditiile in care si-au dat seama ca am platit in avans pentru doua luni ,  imi trimit factura cum ca as avea de platit incluzand si penalizari. 

 

Am uitat sa precizez un lucru foarte importat. Nici macar nu am fost informat cu privire la restrictionarea serviciilor. 

 

2013-02-14_114233.jpg

 

 

Începător
Postări: 20
Înregistrat: ‎05-02-2013
0

Re: Vodafone primeste plata cand doreste si restrictioneaza serviciile ABUZIV

Chiar iti faci vise....Vodafone a facut de mult rabat la onestitate si buna credinta in relatia cu clientii.

 

Membru de bază
Postări: 187
Înregistrat: ‎24-01-2012
0

Re: Vodafone primeste plata cand doreste si restrictioneaza serviciile ABUZIV

[ Editat ]

Eu platesc prin internet banking si asa cum se vede transferul se face de pe o zi pe alta,exceptand platile efectuate in weekend sau sarbatori legale.Pt conformitate atasez un prtscreen de pe contul meu Emoticon care face cu ochiul

 

@initiator

Plata cum l-ai facut?La magazin Vodafone,transfer bancar sau plata cu card?

Eu am facut plata in avans anul trecut in valoare de 400 lei dar asa cum vezi mai jos au intrat dupa 5 zile....dar am chitanta doveditoare cu plata.Acea plata a fost facut in magazin Vodafone.

 

untitled.JPG