Abonamente

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Highlighted
Vizitator
Postări: 7
Înregistrat: ‎30-08-2013
0

activare abonament fara acordul meu

     problema mea a inceput cand m-am hotarat sa-mi iau un telefon nou si sa prelungesc abonamentul 

- in momentul in care mam hotarat sami iau un telefon nou din magazinul vodafone la prelungire de abonament telefonul pe care il doream nu se potrivea abonamentului meu am fost contactat de un operator care mia spus ca pentru acel telefon imi trebuie un abonament smart 10 sal pot primii gratuit indrumandu-ma sa sun la *222 si sa cer modificare abonament  dupa aceia pot sami comand un telefon zis si facut modificat abonament inclusiv reinoire contract  = am facut comanda online am fost contactat de un operator care mia cerut confirmarea  si o sa primesc telefonul in 48 de ore cu toate accesoriile aferente atat si nimic mai mult  am primit telefonul in timpul prezentat  toate bune si frumoase am primit prima factura in jur de 48 lei a venit si a doua factura surpriza 118 lei nedumerit am sunat la *222 aici am cerut sa fiu lamurit de unde atatia bani am ramas masca cand operatorul a spus ca figurez cu doua abonamente am intrebat de unde a aparut cel de al doilea si cu acordul cui   in urma verificarilor facute am fost informat ca cel de al doilea a fost activat dupa 18 zile de cand am luat acel telefon , in momentul in care am facut comanda online nu am bifat prelungire de abonament a ramas pe abonament nou  problema este ca telefonul mi sa trimis pentru prelungirea de abonament in nici un caz pentru abonament nou  in alta ordine de idei normal si legal la incheierea unui nou contract sa fie verificat acest lucru in prima faza verbal si dupa aceea acordul scris ? intrebarea mea este ce trebuie facut pentru ami anula acel abonament despre care nu am  cunostinta .

Membru de onoare
Postări: 791
Înregistrat: ‎17-09-2012

Re: activare abonament fara acordul meu

Buna dimineata si bine ai venit pe forum!

 

Numarul in cauza este cel pe care il folosesti ca user de forum?

Lasa-mi, te rog, mai multe detalii in mod privat pentru a putea efectua verificarile ce se impun.

 

Roberta.jpeg

 

Multumesc,

Roberta

Vizitator
Postări: 7
Înregistrat: ‎30-08-2013
0

Re: activare abonament fara acordul meu

Sa va spun la ce concluzie am ajuns in urma discutiilor cu operatorii de la vdf. Dupa lungi discutii am constatat ca si cu propriile lor arme mu recunosc ca au gresit cred ca sunt setati pe castig indiferent de cum il optin .eu am cerut doar sami anuleze un abonent pe care lau activat fara acordul meu sau sa gasim o solutie sa anulam unul dintre ele
Eu leam cerut validarea comenzii ei imi trimit o copie a contractului contract care trebuia sa mil trimita pe suport durabil odata cu telefonul repet cererea imi da un raspuns evaziv si nu pomeneste nimic despre validare si spun ca nu este nevoie de semnatura de mana ii intreb daca au asa ceva imi raspund ca sa facut odata cu comanda este clar ca nu au asa ceva in conditiile in care prelungesti un abonament esti interogata ceva ca la politie miau spus ca in momentul in care mi facut cont am fost deacord cu termenii si condotiile magazinului acum vine partea cea mai frumoasa citesc conditiile si ce sa vezi la pct4 - pct6. Vodafone are obligatia de a valida comanda ceeace mie nu mi sa intamplat deasemenea am mentionat ordonanta nr.130 / 2000 . se refera la contractele la distanta art.3 alin1. cumparatorul are destule drepturi cred ca acestia considera ca noi consumatorii avem doar obligatii nu si drepturi prezentandule acestea miau spus ca isi mentin pozitia . M-am hotarat sa fac sesizare la ANPC , la CURTEA DE ARBITRAJ COMERCIAL si inca una pe un site din UK pentru asta mai astept am sesizarea la tradus. Am sa va tin la curent cu aceasta situatie si daca cineva sa mai intalnit cu asa situatie este rugat sa posteze aici este singurul subiect de acest fel va multumesc pentru rabdare.
Începător
Postări: 16
Înregistrat: ‎18-05-2012
0

Re: activare abonament fara acordul meu

Tu ai un abonament nedorit, eu de cateva zile ma chinui sa vorbesc cu cineva in legatura cu o prelungire de abonament. Evident ca nu am primit niciun raspuns. No stress din partea operatorului.

Membru de onoare
Postări: 791
Înregistrat: ‎17-09-2012
0

Re: activare abonament fara acordul meu

Buna,

 

Conform verificarilor efectuate si discutiilor avute cu cei vizati am aflat ca, din pacate, ne-ai contactat pentru anularea abonamentului dupa termenul in care poti solicita acest lucru ( cele 14 zile ).

De asemenea, ai primit contractul si pe mail si in momentul in care coletul a fost expediat odata cu acesta. Din acestea, reiese foarte clar activarea unui numar nou.

 

Multumesc,

Roberta

Membru de onoare
Postări: 791
Înregistrat: ‎17-09-2012
0

Re: activare abonament fara acordul meu

Buna nosbrabus,

 

Ti-am lasat un mesaj privat.

 

Multumesc,

Roberta

Vizitator
Postări: 7
Înregistrat: ‎30-08-2013
0

Re: activare abonament fara acordul meu

    mergi in continuare cu abonamentul fara prelungire nu til opreste nimeni mergi la un cmagazin vdf. il pot rezolva ei nu face nimic prin magazinul online.

Vizitator
Postări: 7
Înregistrat: ‎30-08-2013
0

Re: activare abonament fara acordul meu

       doamna draga oricum  fac sesizare  catre cateva institutii specializate in medierea conflictelor comerciale : vad ca va agatati de doua chesti una ca am facut comanda cu abonament nou si a doua ca nu am facut contestatie in 14 zile 

daca tot sunteti dispusa sa ma ajutati va rog verificati personal cateva probleme nu prin colegi

- vedeti cand sa facut modificarea si prelungirea numarului 0732008170

- ce optiuni aveam  si costul acestuia

- cat costa abonamentul dupa modificare  si ce optiuni are

- daca am depasit optiunile  oferite inainte de modificare  

- din ce constatati credeti ca aveam nevoie de doua abonamente a cate 10 euro fiecare ?

        nu ma da banii afara din casa ( casa care este a mea dupa 21 ani  ) comanda de telefon a fost facuta in aceeasi perioada de timp pentru a lua un telefon gratuit la prelungire de abonament .

        daca se respecta termenii si conditiile magazinului de la pct. 4 si pct. 6  renuntam la  unul din abonamente imediat ,  un contract pe suport durabil odata cu telefonul nu am primit  in cutie era factura fiscala , avizul de insotire a marfii nu este mentionat si contractul, anexa la aviz , ghid de utilizare, garantia si move task list .  

         de noul abonament am aflat doar cad a venit a doua factura ca era prea mare comparativ cu ce am platit la prima .

deci eu cand sa sa refuz abonamentul cand am fost convins ca iau telefon la prelungire de abonament si repet 

         daca se respecta termenii si conditiile magazinului de la pct. 4 si pct. 6, eram contactat telefonic pentru confirmare renuntam .

                                   aveati obligatia  sa respecti termenii si conditiile magazinului  pct. 4 si pct. 6 ?

DA sau NU fara alte explicatii !

Vizitator
Postări: 7
Înregistrat: ‎30-08-2013
0

Re: activare abonament fara acordul meu

            va salut azi am fost la O.P.C. sa depun sesizare impotriva celor de la magazinul online dar trebuioa  si raspunsul in scris al celor de la vodafone nu se iau in considerare emailurile pentru aceasta am trimis prin posta cu confirmare de primire sesizarea mea catre vodafone.

va tin la curent cu tot ce se intampla si aveti mare grija