Abonamente

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎23-03-2014
0

factura mare

salutare...sunt si eu proaspatul detinator al unui abonament RED 29 si al unui abonament de internet nelimitat plus ambele pe numele meu. nelamurirea mea este de ce factura mea este mai mare cu aproximativ 140 RON tinand cont ca am doar 2.90 EUR cost suplimentar si nici un fel de extraoptiune activata?

Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012

Re: factura mare

Daca este vb de prima factura emisa,vei vedea pe factura ca esti taxa pentru intervalul de la activarea abonamentelor,pana la emiterea primei facturi,plus o luna in avans.

  Cred ca despre asta este vorba.  Emoticon fericit


Vodafone
Highlighted
Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎23-03-2014
0

Re: factura mare

si eu cum recuperez aceasta luna in avans???sau mai bine zis pentru ce este aceasta luna in avans?

Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012

Re: factura mare

  Serviciile telecom se platesc in avans.Astfel ca,abonamentul/abonamentele se platesc la inceputul perioadei de facturare,avand 14 zile pentru plata.

  Nu este nevoie sa recuperezi ceva.


Vodafone
Membru de onoare
Postări: 1.749
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: factura mare

Buna HendyDj si bine ai venit in comunitate!

 

Prima factura pe care o primesti cuprinde perioada de facturare si taxa de abonament proratate, de la data activarii pana in data emiterii primei facturi, dar si perioada / taxa in avans pentru urmatoarea perioada de facturare pentru fiecare numar.

 

Poti accesa factura in contul tau MyVodafone in sectiunea Contul Meu, subsectiunea Factura mea, tab-ul Factura (sumar) in vederea clarificarii acestei situaii.

 

Contul meu.jpg

Factura mea.jpg

Factura sumar.jpg

Multumesc!
Irina

 

Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎23-03-2014
0

Re: factura mare

draga mea Irina...te rog frumos sa ma lamuresti cu factura ca mie nu imi scrie nimic de luna in avans sau ceva de genul acestauntitled.JPG

Membru de onoare
Postări: 791
Înregistrat: ‎17-09-2012

Re: factura mare

Buna HendyDj,

 

Detalierea taxei abonamentului se gaseste la rubrica Sumar abonat.

Daca ai neclaritati, te rog, sa ii apelezi pe colegii de la *222.

 

Multumesc,

Roberta

Colaborator debutant
Postări: 54
Înregistrat: ‎22-03-2014
0

Re: factura mare

Mi s-a intamplat si mie tot asa.Am facut contract intr-un magazin partener Vodafone in data de 17 Martie.Faza tare e ca,acum cand mi s-a emis factura,am primit surpriza de a plati abonamentul pt o luna intreaga,plus pt perioada din 17 Martie pana cand mi s-a emis factura.De tot rasu!!!!!!!l!Unde am incheiat contractul nu mi-a zis treaba asta!!!!!!!!!De ce,nu mi-a explicat?????Normal,ca sa nu afle clientii,toate partile ascunse din contracte!!!!!!!!!!!!Am mai avut,abonamente la Vodafone,dar lucruri ca asta,nu mi s-a intamplat niciodata.Bine de mintit,am fost mintit la fiecare contract,pt ca un lucru mi se explica si altceva aveam in contract.Dar asta,e in Romania,te fura pe fata!!!!!!!!!!!