Abonamente

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎06-02-2014
0

inselatorie nesimtire hotie bataie de joc VODAFONE

 

 VODAFONE,

 

 Inca nu sunt lamurit unde se incadreaza speta pe care am sa o detailez, dar cu siguranta sper sa aflu in instanta eticheta corecta.

 

Pe scurt, situatia este urmatoarea::

 

In urma SMS-ului trimis de Vodafone la inceputul  anului in curs, referitor la marire tarife si optiunea abonatului Vodafonde de a inchide unilateral contractul fara plati/costuri suplimentare, sotia a decis sa inchida abonamentul, lucru pe care l-a comunicat verbal unui operator de la sediul central Vodafone Constanta.

Acesta i-a confirmat sotiei ca abonamentul/contractul se va inchide, dar ca va trebui sa plateasca integral abonamentul pentru luna in curs, plata care de altfel s-a si efectuat.

Luna urmatoare primim insa o noua factura- sotia imi spune ca poate nu a inteles bine si mai trebuie platit abonamentul pentru inca o luna, sa vedem...dar peste o luna, din nou factura!! Cerand explicatii la acelasi centru Vodafone, sotia afla cu stupoare ca:

"trebuia sa inainteze o cerere pentru reziliere contract" !!!- lucru necomunicat sotiei de operatorul respectiv la momentul cand aceasta a cerut rezilierea contractului

"perioada optiunii de inchidere unilaterala a contractului a expirat"!!! - deci o reziliere la momentul actual incuba probabil costuri/penalitati

"ati  fost sunata si ati confirmat telefonic prelungirea contractului"!!! - lucru absolut fals, asemenea convorbire nu a avut loc - INCREDIBIL CAT TUPEU POT AVEA!!!

 

Sunt absolut convins ca situatia nu este singulara, si ca de fapt ne-am lovit din nou de practicile murdare ale acestei companii.

 

 

 

 

Moderator
Postări: 214
Înregistrat: ‎25-06-2018
0

Re: inselatorie nesimtire hotie bataie de joc VODAFONE

Buna!

Ne pare rau pentru situatia intampinata. Te rugam sa ne trimiti toate aceste date si numarul de telefon in cauza completand formularul de aici: https://www.vodafone.ro/personal/asistenta/contact/index.htm.

 

Elena 

Highlighted
Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎09-09-2019
0

Re: inselatorie nesimtire hotie bataie de joc VODAFONE

Nu este singulara deloc! Dimpotriva, se para ca asta este de fapt noua politica vodafone, de nu respecta, si de a-si talhari cu nesimtire crasa clientii! Bineinteles daca sunt descoperiti vin cu "copy paste"-ul "ne pare rau"! Pentru ce le pare rau? Probabil pentru ca au fost descoperiti ...! Oricum in cazul abonamentelor modificate unilateral, sa ne unim si sa nu le mai platim nimic! Nu au decat sa deschida actiune in instanta pentru ca o vor pierde, sau sa renunte la a mai frauda si/sau talhari lumea!