Abonamente

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 5
Înregistrat: ‎04-06-2013
0

magazin online vodafone cel mai mincinos si neserios

Magazin online vodafone cel mai mincinos si neserios serviciu al vodafone.
In data de 27.11 am vrut sa-mi iai un telefon la oferta triplu puncte loialitate bonus, am trimis e-mail la magazinul online, am primit raspuns automat ca voi fi contactat in 2-4 zile ca sunt foarte aglomerati, cred ca au incercat sa dea un telefon,eu pana am raspuns s-a inchis am dat telefon inapoi si robotul andreea mi-a spus ca daca m-a cautat cineva de la vodafone mai ma cauta.Nici in ziua de azi nu am mai primit telefon. NESERIOZITATE,RECLAMA MINCINOASA DIN PARTEA VODAFONE. EU NU STIU CUM DE NU-I AMENDEAZA PE CEI DE LA VODAFONE CEI DE LA PROTECTIA CONSUMATORULUI ?Cred ca spaga este mare de pot pacali prin reclame mincinoase.

Highlighted
Moderator
Postări: 18
Înregistrat: ‎24-06-2016
0

Re: magazin online vodafone cel mai mincinos si neserios

Salut!

 

In momentul in care plasezi o comanda, colegii nostri iti trimit un mail in care iti ofera toate detaliile comenzii. In cazul in care ai achizitionat si un abonament, tot prin intermediul unui mail ti se solicita actele necesare activari acestuia, iar daca nu raspunzi in timp util, comanda este anulata.

 

Numerele de telefon si datele personale inregistrate pe codul de abonat sunt informatii protejate de politica de confidentialitate si nu pot fi facute publice.


Prin urmare, iti recomandam sa iei legatura cu noi fie apeland la *222, fie completand formularul de email de aici https://goo.gl/Jct8aj cu mai multe detalii, pentru a te putea ajuta.

Flavius