Abonamente

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Colaborator debutant
Postări: 48
Înregistrat: ‎03-03-2012
0

nesimtire!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[ Editat ]

buna ziua!!!

 

Acum vreo cateva saptamani tata a fost sunat de un operator de-la dv sa-i faca o oferta de 9 euro cu 350 min si 250 sms, 75 mb. el a acceptat nu stiu dc ca e o mare teapa sincer acest abonament ca si VODAFONE.persoana care l-a sunat i-a spus ca in decursul a 14 zile poate sa sune si sa se razgandeasca.eu l-am sfatuit sa sune si sa renunte si sa revina la vechiu abonament ca l-au pacalit ca n-a trb sa isi faca targetu si operatorul.s-a pus sa sune cand mai erau  3 4 zile pana se faceau cele 14 zile si cine i-a raspuns i-a spus ca o sa-l sune in 14 zile operatorul care i-a facut oferta.

chiar azi doresc sa fie sunat si sa se revina la vechiu abonament ca nu stiu cand se fac cele inca 14 zile , si daca s-a depasit nu ma intereseaza in familie sunt 5 abonamente pe numele Toader,si se poate renunta usor sa nu le mai platim si sa ma mut in alta parte.

 

Nr . tatalui meu 07xxxxx

 

O zi placuta!!!

Membru cu acte în regulă
Postări: 402
Înregistrat: ‎02-08-2012
0

Re: nesimtire!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Salut Valentin,

 

Am verificat situatia adresata si iti pot confirma faptul ca la inceputul lunii a fost inregistrata cererea de renuntare la oferta acceptata initial. Asadar, termenul in care exista posibilitatea de a renunta la oferta acceptata nu a fost depasit. 

 

Daca doresti numarul de inregistrare al acesteia, te rog sa imi spui si eu am sa ti-l trimit printr-un mesaj privat. Rezolvarea pentru astfel de solicitari dureaza pana la maximum 16 zile lucratoare. Este bine sa stii ca cele doua termene sunt diferite intre ele. Chiar daca tatal tau va fi sunat dupa ce vor expira cele 14 zile lucratoare, oferta va fi anulata intrucat cererea a fost depusa in timpul agreat.

 

Am editat postarea ta si am sters numarul de telefon al tatalui tau intrucat aceasta informatie este confidentiala si este necesara protejarea ei.

 

O zi frumoasa!

Multumesc,

Cristina

Highlighted
Colaborator debutant
Postări: 48
Înregistrat: ‎03-03-2012

Re: nesimtire!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ok multumesc frumos pentru ca m-ai lamurit.si imi cer scz ca am reactionat nervos,dar n-as vrea sa renunt la abonament ca sunt client de cand era connex la inceputEmoticon fericit..

acum astept sa fie contactat de un operator si sa se rezolve.

 

 

multumesc frumos si o zi placuta!

Membru cu acte în regulă
Postări: 402
Înregistrat: ‎02-08-2012

Re: nesimtire!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ca mare drag si oricand! Este in regula, inteleg! Emoticon fericit

 

O zi frumoasa iti doresc!

Cristina