Abonamente

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 5
Înregistrat: ‎05-12-2016
0

renuntare reinnoire automata abonament

Buna ziua...

La data de 07-11-2017 imi expira doua abonamente si nu doresc sa fie reinnoite automat, ceea ce este ilegal fara acordul meu. Va informez ca nu am fost notificat cu 30 de zile inainte de termenul expirarii abonamentului ,pentru a-mi exprima acordul sau renuntarea la reinnoirea acestor abonamente.Astept sa ma contactati pentru a lamuri situatia, deja v-am trimis doua email-uri pe aceasta tema, dar nici un raspuns...

Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012
0

Re: renuntare reinnoire automata abonament

  Salut!

  In primul rand,abonamentul este facut,cu posibilitatea folosirii pe o perioada nedeterminata.Numai ca,in contract,se stipuleaza o perioada de folosire obligatorie,dupa care poti renunta oricand la el,ori sa negociezi o noua formula contractuala.Expresia "imi expira abonamentele" se refera la epuizarea perioadei contractuale obligatorii,dupa care serviciul ramane activ pana la interventia ta in vederea modificarii/anularii.

   Notificarea in vederea renuntarii la abonament, cu 30 de zile inainte de termenul scadent contractual obligatoriu,se face de tine catre companie,ci nu invers. Emoticon care face cu ochiul


Vodafone
Highlighted
Vizitator
Postări: 5
Înregistrat: ‎05-12-2016
0

Re: renuntare reinnoire automata abonament

Chiar si atunci cand acest termen se refera la expirarea perioadei contractuale ( 24 luni) ? Mi-e teama ca O.G 21/1992 stipuleaza cu totul altfel...Dvs. trebuia sa ma notificati cu 30 zile inainte de termen..La articolul 10 din aceasta ordonanta se specifica in mod clar aceasta situatie

Drepturile consumatorilor:

" i) de a fi notificaţi cu 30 de zile înainte de data la care contractul se prelungeşte în mod automat pentru o perioadă de timp determinată sau nedeterminată, în vederea formulării în scris de către consumator a unei opţiuni de prelungire a valabilităţii acestuia."

E din 1992..si e scrisa in romana ..Dvs nu tineti cont de legile romanesti?

Vizitator
Postări: 5
Înregistrat: ‎05-12-2016
0

Re: renuntare reinnoire automata abonament

Gata, s-a lasat linistea ? Emoticon care face cu ochiul

Moderator
Postări: 666
Înregistrat: ‎26-04-2017
0

Re: renuntare reinnoire automata abonament

[ Editat ]

Buna, Costin!

 

Userul nostru Ionut incerca sa iti spuna ca pentru a putea fi inregistrata acea cerere de reziliere este necesar sa ne notifici cu 30 de zile inainte de incheierea perioadei minime contractuale. In caz contrar, abonamentul tau se va prelungi in mod automat conform informatiilor stipulate in contract. 

 

Astfel ca, in situatia in care nu ai fost contactat de colegii cu care ai incercat sa iei legatura prin e-mail, te rugam sa ne oferi aici adresa de e-mail de pe care ai inregistrat acea cerere. Dorim sa verificam si noi statusul acesteia. 

 

Iti recomandam sa nu ne oferi alte informatii cu privire la contul tau pentru ca numerele de telefon si datele personale inregistrate in contul tau sunt informatii protejate de politica de confidentialitate si nu pot fi facute publice.

 

 

Multumim amandurora pentru comentarii! Emoticon foarte fericit 

 

Multumesc,

Madalina 

Vizitator
Postări: 5
Înregistrat: ‎05-12-2016
0

Re: renuntare reinnoire automata abonament

Buna ziua...

Cred ca nu am fost bine inteles nici de dvs. Conform legilor in vigoare nu sunteti in masura sa-mi prelungiti abonamentul automat. Clauzele dintr-un contract nu pot contravine legislatiei in vigoare, caz in care ele devin nule. Conform OG specificate de mine, dvs,adica Vodafone, trebuia sa ma notificati cu 30 de zile inainte de termenul reinnoirii automate, pentru ca eu sa-mi exprim acordul sau dezacordul referitor la aceasta prelungire. Nu inteleg ce nu va este clar ? Macar cititi legile si dupa aceasta reveniti cu raspunsuri pertinente. Devine un dialog al surzilor in caz contrar..

Moderator
Postări: 666
Înregistrat: ‎26-04-2017
0

Re: renuntare reinnoire automata abonament

Costin, in situatia in care nu esti de acord cu cele mentionate de mine, iti recomandam sa ne trimiti aici o cerere scrisa olograf, datata si semnata in sa ne oferi mai multe informatii cu privire la aceasta nemultumire. 

 

Colegii mei iti vor oferi un raspuns in scris, raspuns care va fi trimis la adresa de facturare. Acesta va fi trimis catre tine in termenul legal. 

 

Multumesc,

Madalina 

Vizitator
Postări: 4
Înregistrat: ‎11-01-2018
0

Re: renuntare reinnoire automata abonament

Cred ca ati vrut sa-i spuneti ca abonamentul continuua pe o perioada nedeterminata si nu ca se prelungeste automat pe o perioada contractuala de 2 ani, perioada la care nu poate renunta asa cum probabil credea. Nu cred ca este legal sa prelungiti un abonament ce a depasit perioada contractuala obligatorie de 2 ani  pe o alta perioada nedeterminta de minim 2 ani fara acordul clientului. De asta se temea, ca ii veti prelungi abonamentul pe inca 2 ani obligatoriu fara acordul lui.

Membru cu acte în regulă
Postări: 371
Înregistrat: ‎09-10-2012
0

Re: renuntare reinnoire automata abonament

Salutare! Dupa expirarea perioadei contractuale, nu se prelungeste in mod automat cu inca 2 ani ci abonamentul ramane activ dar fara perioada contractuala .

Ana