Abonamente

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎20-02-2012
0

suspendare ab pt 4 zile intarziere!???

sunt un client vechi in retea cu mai multe ab.(sotia,copilul,soacra);nu am avut probleme pana acum cu plata facturii,eventual cateva zile peste dar niciodata neplata iar astazi m-am trezit cu telefonul mort(nu pot fi contactat,si nu pot suna!!)Lucrez in domeniul prestari servicii si clientii nu ma pot gasi!Fara niciun avertisment mi se suspenda telefonul???mai am un ab si in alta retea unde mi se trimite un sms daca intarzii cu plata si dupa 10 zile(nu 4!!) nu pot efectua apeluri(dar pot fi contactat)Asta este un abuz din partea vodafone si ma gandesc f serios la o actiune in instanta(adaug si hartuire pt apelurile primite la fiecare zi intarziere!)Avem un contract care are niste clauze si care nu se respecta!!PACAT VODAFONE, AZI UN CLIENT,MAINE ALTUL SI AI SA RAMAI IN UMBRA!!!

Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎20-02-2012
0

Re: suspendare ab pt 4 zile intarziere!???

In contractul semnat este stipulat faptul ca ai la dispozitie 14 zile sa achiti factura, in caz contrar serviciile pot fi suspendate.

De asemenea, daca nu poti achita factura la timp ai posibilitatea sa realizezi o amanare de plata de maxim 10 zile.

Si crede-ma, ai fost  notificat asupra datei scadente si asupra restrictiei aplicate probabil si prin mesaj daca nu si prin apel de la departamentul de plati.

 

Membru de onoare
Postări: 1.486
Înregistrat: ‎02-02-2012
0

Re: suspendare ab pt 4 zile intarziere!???

[ Editat ]

Salut,

 

Am verificat contul numarului 072xxx si am observat ca restrictia din data de 20 Februarie nu a fost pusa pentru neplata, ci dintr-un motiv de securitate al abonamentului. Ai fost apelat telefonic in cateva randuri pentru a ti se explica acest lucru, iar in final vad ca situatia a fost rezolvata. Pentru aceasta situatie pe numar a fost acordata o mica recompensa.

Membru de bază
Postări: 187
Înregistrat: ‎24-01-2012
0

Re: suspendare ab pt 4 zile intarziere!???

Pai initiatorul zicea ca nu a fost contactat....sau de nervi a uitat sa precizeze si acest fapt.