Achiziţie telefoane

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 4
Înregistrat: ‎18-04-2012
0

Achizitionarea unui telefon nou chiar daca contractul nu a expirat

[ Editat ]

Buna ziua,

 

sunt profund dezamagita de raspunsul pe care mi l-a dat Vodafone ce priveste achizitionarea unui telefon nou, cu toate ca abonamentul meu expira abia anul viitor.

Tin sa mentionez ca sunt client de cativa ani buni incoace si toate aceste promisiuni pe care le au asa-zisii clienti "Platinum" sunt defapt niste minciuni.

As fi inteles daca eram un client nou, dar sunt la voi de atata vreme si nu ati fost in stare macar sa imi prelungiti contractul cu inca doi ani pentru a-mi permite achizitionarea respectivului telefon.

Am facut cea mai mare greseala cand am acceptat oferta voastra de anul trecut, si anume achizitionarea telefonului NOKIA 700.

Am foarte mari probleme cu acest telefon, ex. de la 3 luni de folosire, jack-ul audio nu mai recunoaste nici un dispozitiv de ascultat, exista multe bug-uri si glitchuri in sistemul de operare Symbian. Ca sa nu mai mentionez si lipsa totala de aplicatii decente pe care o are in prezent Nokia Store. Forumul Vodafone nici macar nu are o sectiune speciala pentru Symbian, sunt doar iOS, Android si Windows Phone. De noi ati uitat!

Cu toate ca telefonul este in garantie, eu nu am timp sa alerg toata ziua si sa astept atata timp fara telefon (in timp ce eu platesc bine-mersi abonamentul fara macar a-l folosi, si nu vorbim aici de un leu doi) ca sa mi se spuna la final ca nu se poate face nimic cu el!

Daca acest lucru mi-ar permite inlocuirea telefonului actual cu unul nou, spuneti-mi si ma voi duce. Dar nu vreau sa merg si sa-mi pierd timpul degeaba.

Cand am vrut sa renuntam la unul din numere, operatorul ne-a intrebat daca suntem siguri, deoarece numarul este foarte vechi si beneficiaza de anumite "avantaje" de vechime. Se pare ca nu prea.

Oricum, in caz contratr, daca nu ajungem la o solutie, mi-e teama ca la anul voi renunta impreuna cu familia mea in totalitate la contractele de telefonie si internet mobil semnate cu Vodafone, urmand sa ne mutam pe o alta retea.

Multumesc anticipat.

 

Cu stima,

Brigitte H.

Membru de onoare
Postări: 1.486
Înregistrat: ‎02-02-2012

Buna ziua,   Legatura dintre beneficiile clientilor "Plat...

Buna ziua,

 

Legatura dintre beneficiile clientilor "Platinum" si situatia prezentata de tine este inexistenta. 

In prezent, niciun contract nu permite prin legile de telecomunicatii suprapunerea perioadelor contractuale. Atata timp cat in cadrul unui numar exista un telefon achizitionat, se va putea achizitiona un alt aparat la pret promotional si prelungire contractuala cu trei luni inainte de finalul acestuia. Vechimea sau gradul de loialitate nu permit in niciun caz aceasta exceptie, intrucat in acest moment, pe intreg planul national de telecomunicatii nu exista aceasta procedura. 

 

Cat despre telefonul Nokia 700, atata timp cat nu exista o defectiune tehnica sau abatere de la functionarea standard a acestuia, Vodafone nu isi poate asuma responsabilitatea. 

Sistemul de operare Symbian sau functiile marketului de pe Nokia, nu sunt produse de Vodafone, deci nemultumire aduse acestor functii le poti oferi reprezentantilor Nokia din Romania. 

 

Nu putem garanta ca telefonul va fi schimbat, avand in vedere ca pentru schimbarea acestuia este nevoie de o expertiza a service-ului nostru autorizat. 

 

O zi buna,

Claudiu

Începător
Postări: 22
Înregistrat: ‎25-11-2012
0

Achizitionarea in rate a unui HTC one X

Va rog,doresc sa cumpar in rate(dar nu prin banci)un HTC one x la abonament!Va intreb daca este posibil si ce trebuie sa fac?!Actualmente mai am un abonament prin societatea unde lucrez,abonamentul este pe numele sindicatului iar noi platim facturile 0733100865.Mult

Highlighted
Membru de onoare
Postări: 1.486
Înregistrat: ‎02-02-2012

Re: Achizitionarea in rate a unui HTC one X

Salut,

 

Orice achizitie in rate a unui aparat cu valoare mai mare de 400 de Ron, se face prin intermediul bancar. 

In cazul nostru, se poate face printr-un card de credit emis la una din bancila urmatoare: UniCredit Tiriac Bank, Citibank, Raiffeisen Bank si Credit Europe Bank. 

Achizitia se poate face in orice magazin Vodafone, prin intermediul a 12 sau 24 de rate egale, fara dobanda. 

 

Aceasta posibilitate este valabila pentru achizitia terminalelor promotionale la activarea unui contract nou sau prelungirea unuia deja existent. 

 

Multumesc,

Claudiu