Achiziţie telefoane

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Highlighted
Nou venit
Postări: 1
Înregistrat: ‎17-06-2017
0

Deblocare retea telefon

Buna ziua, am achiziționat dintr-un magazin Vodafone un telefon pe puncte vdf. + cash, fara obligatii contractuale. Va rog sa imi spuneti daca se plăteste taxa de deblocare la acest telefon. Multumesc frumos
Membru veteran
Postări: 659
Înregistrat: ‎17-04-2012
0

Re: Deblocare retea telefon

Salutare.

 

Condițiile de deblocare a terminalelor achiziționate de la Vodafone Romania sunt următoarele:

 

1. În perioada de până la 12, respectiv 24 luni de la achiziționarea terminalului (în perioada contractuală), deblocarea se poate efectua în service-ul autorizat Vodafone sau prin cod de deblocare, contra taxei de 50,42 euro (TVA inclus).

 

2. După 12, respectiv 24 luni de la achiziționare (după terminarea perioadei contractuale), deblocarea terminalului se poate efectua în service-ul autorizat sau prin cod de deblocare, contra taxei de 10,08 euro (TVA inclus).

 

3. Deblocarea terminalelor achiziționate independent de serviciile de comunicații Vodafone va fi efectuată gratuit, fără achitarea vreunei taxe de deblocare.

 

4. Deblocarea terminalelor achiziționate împreună cu Cartela Vodafone se poate efectua în service-ul autorizat sau prin cod de deblocare în mod gratuit.

 

5. Deblocarea terminalelor achiziționate în rate va fi efectuată gratuit, fără achitarea vreunei taxe de deblocare. Sursa informațiilor.

 

Sursa informațiilor.

____________________________________________________________________________________________________
HTC One 32 GB Black
Voucher pentru reducere 1% la orice achiziție de pe PC Garage - OIBYKUOG
Voucher pentru reducere 3% la orice achiziție de pe WatchShop - 858MYXYUVodafone