Achiziţie telefoane

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Sfătuitor
Postări: 106
Înregistrat: ‎27-01-2012
0

Re: Oferte speciale

buna ramona,

iti scriu pe forum pt. ca aveti un sait de doi bani,puneti butoane pt. functiile saitului,cum doamne iarta-ma iti dau mesaj privat.mergeti pe alte forumuri si vedeti ca au butoane speciale pt. mesaje private..macar copiatile functiile saiturilor daca nu aveti specialisti care sa vi le faca.pt. unul care nu sta sa butoneze este un CHIN sa navighez  pe vodafone.

     revenim la problema noastra.-in zona sat luparia,com. cotnari,jud. iasi,semnal foarte slab,o liniuta ,si acesta in anumite zone,iar daca ai miscat tel. ai pierdut semnalul.nu locuiesc in zona dar merg lunar...parintii,fratele si o serie de vecini au  cosmote.cei care sintem in vizita si sintem pe vod.trebuie sa mergem cu tel in mina si il rotim si sucim parca am fi o antena radar.

                                                            -in zona bratulesti,nu este de loc,iar la fedeleseni,aceasi poveste ca la luparia cotnari

dar totul are un final,ca in armata AMR66zile pt. un nr. iar pt. celalalt AMR113zile,hai  liberare...sincer nu cred ca poti sa ma ajuti,daca in 4-5 ani in luparia de la semnal zero am ajuns la o liniuta si aia dupa cum bate vintul ,cred ca in ritmul acesta urmasii urmasilor mei vor avea semnal corect de la vod.

    nr. de tel.pe forum nu pot sa ti-l dau dar ti-am descris ceea ce probabil te intereseaza.

Membru veteran
Postări: 536
Înregistrat: ‎12-01-2012
0

Re: Oferte speciale

Buna horia100.

 

Iti multumesc pentru informatii, insa am nevoie si de numar/numere de telefon Vodafone care sunt utilizate in aceaste zone.

 

Pentru a trimite un mesaj privat trebuie sa dai click pe userul caruia vrei sa ii trimiti mesaj privat si apoi in partea din stanga la sectiunea "Date de contract" ai optiunea "Trimite mesaj privat acestui utilizator".

 

Ti-am atasat un printscreen care sa ta ajute.

 

mesaj privat.JPG

 

Multumesc,

Ramona

Membru
Postări: 49
Înregistrat: ‎03-02-2012

Re: Oferte speciale

A-ti cam deviat de la subiect,sunteti off topic!
Highlighted
Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎27-04-2012
0

Re: Oferte speciale

xperia neo are ceva sanse sa intre la categoria Oferte speciale