Achiziţie telefoane

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Nou venit
Postări: 1
Înregistrat: ‎16-08-2016
0

Precomanda Samsung Galaxy Note 7

Buna ziua,

 

In primul rand, nu stiu daca postez unde trebuie, daca nu, imi cer scuze si rog pe cineva sa-mi mute acest topic in zona corespunzatoare.

 

Am dat azi (16.08.2016) precomanda la Samsung Galaxy Note 7, cumparat la liber, fara abonament. Mi s-a zis ca voi primi un mail de confirmare. Nu l-am primit. Nu stiu unde pot verifica statusul acestei comenzi in contul meu pentru a ma asigura ca s-a procesat si ca odata ce telefonul devine disponibil imi va fi livrat si achitat. Am primit doar un numar de comanda "VDFRO377222631".

 

De asemenea am cateva intrebari:

 

Am inteles ca vine cu un pachet de Gear VR. In unele locuri am vazut ca este livrat la pachet si cu un card de memorie microsd de 128GB. In oferta vodafone vine doar cu GEAR VR sau si cu cardul respectiv?

 

Am ales plata ramburs, din cauza ca nu am incredere deplina in serviciile vodafone. Ma costa ceva in plus cand vine curierul?

 

Telefonul cand va ajunge la mine va fi codat pe Vodafone, sau liber de retea? Mentionez din nou ca l-am achizitionat fara abonament, ci la liber.

 

Va multumesc.

Highlighted
Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012
0

Re: Precomanda Samsung Galaxy Note 7

[ Editat ]

Salut,Infy89,si bine ai venit pe forumul Vodafone!

 a.Pe langa pachetul cu telefonul mai primesti Gear VR,fara cardul microSD amintit.

 b. Livrarea este gratuita.Nu vei plati costuri de curierat.

 c. Telefonul este posibil sa fie comercializat liber de retea.Daca il primesti codat,vei merge intr-un magazin Vodafone unde vei fi ajutat cu procedurile de decodare.Decodarea este gratuita.

   Pentru o rezolutie la prima solicitare va trebui sa apelezi *222 sau Chat online. Emoticon fericit


Vodafone