Achiziţie telefoane

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎22-03-2013
0

Telefon nou

Doresc sa achizitionez un telefon din oferta Vodafone in cat de curand si as avea cateva intrebari.

 

 In cazul in care il cumpar online cu ridicare de la magazin ,pot schimba telefonul cu unul nou ,acelasi model, daca observ ca telefonul are probleme de genul carcasa telefonului nu se imbina corect sau luminozitatea ecranului nu e cea corespunzatoare,telefonul functionind corect dpdv software.

 

 Telefonul in cauza este HTC ONE si am observat in forumurile straine ca multi se plang de calitatea fabricarii telefonului la primele loturi de telefoane

 

Daca se poate schimba care este perioada in care pot schimba telefonul? 

Membru de onoare
Postări: 1.486
Înregistrat: ‎02-02-2012

Re: Telefon nou

Salut,

 

Daca faci o comanda online, aparatul va veni la adresa mentionata, nu in cadrul unui magazin Vodafone. De asemenea, orice aparat poate fi inlocuit in cazul in care prezinta o defectiune ce nu poate fi remediata, independent de functiile de baza ale aparatului. 

Asadar, iti recomand ca inaintea achizitionarii vreunui aparat, sa mergi in magazin pentru a butona un pic modelul dorit. 

 

Pentru orice nemultumire legata de functionarea standard a aparatului (adica ceea ce nu reprezinta o disfunctionalitate), iti recomand sa te adresezi direct producatorului (reprezentanta producatorului din Romania). 

 

Multumesc,

Claudiu

Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎22-03-2013
0

Re: Telefon nou

Mersi de raspuns.

Ma gandeam ca ma pot folosi de legea astal:

 

A. Renuntarea la produsele cumparate fara invocarea vreunui motiv, conform legii comertului la distanta (O.G. nr.130/2000)
Daca produsul comandat nu este ceea ce ti-ai dorit il poti returna pentru a fi schimbat sau pentru returnarea valorii produsului (mai putin cheltuielile de transport) intr-un interval de timp de 10 zile lucratoare de la data achizitiei, fara invocarea unui motiv si fara penalitati

 


Inca o data mersi de promtitudinea raspunsului.

Membru de onoare
Postări: 1.486
Înregistrat: ‎02-02-2012

Re: Telefon nou

Salut,

 

Legea in cauza nu are nicio legatura cu situatia de fata, atata vreme cat exista numeroase posibilitati de a testa telefoanele dorite in magazinele noastre. 

 

As dori sa adaug un aspect (poate fi luat ca punct de vedere personal): nu cred ca un client (oricare ar fi acesta) ar fi multumit sa foloseasca un produs deja folosit de o alta persoana intr-un interval de timp, apoi returnat datorita unei nemultumiri care nu are legatura cu garantia aparatului si functionarea optima a acestuia. Acest produs, in momentul in care a fost folosit, apoi repus in vanzare, poate fi considerat aparat la mana a doua, lucru incorect pentru urmatorul client care il foloseste. 

 

Claudiu