Acoperire

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Membru de onoare
Postări: 1.486
Înregistrat: ‎02-02-2012

Re: Vodafone 4G

Salut connex,

 

Exact cum iti spuneam in raspunsul anterior, pretul optiunii de 20 minute apel video este de 2 Euro.

Tot in postul anterior te anuntam ca in momentul de fata se lucreaza intens la implementarea unui serviciu mai amplu atat la cartela cat si la abonament.

Avand in vedere insa ca exista numeroase telefoane cu care poti efectua apeluri video, serviciul poate fi folosit fara nicio problema, chiar si fara activarea optiunii amintite mai sus. Ceea ce vreau sa subliniez este ca si fara existenta optiunilor serviciul video poate fi folosit.

 

Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012
0

Re: Vodafone 4G

[ Editat ]

 

 

   Vodafone România poate lansa o reţea de telecomunicaţii 4G până la finele anului dacă preţul licenţei va unul rezonabil, similar celui înregistrat la alte licitaţii din Europa, a declarat şeful companiei, Inaki Berroeta.

 


"Dacă termenii licitaţiei vor fi în aşa fel încât să distribuie într-un mod potrivit spectrul radio şi să garanteze continuitatea serviciilor şi predictibilitatea felului în care ne putem gestiona investiţiile, iar costul va fi rezonabil, atunci vom fi poziţia de a investi şi de a lansa servicii 4G în acest an. Când spun un cost rezonabil mă refer la un preţ care să ţină cont de nivelul înregistrat la alte licitaţii similare din Europa. În condiţiile enumerate, Vodafone România va avea până la finele anului o reţea 4G funcţională în oraşele din România", a spus reprezentantul operatorului.

 

Sursa informatiei


Vodafone
Începător
Postări: 20
Înregistrat: ‎03-03-2012
0

Re: Vodafone 4G

Interesant topic. Numai ca la noi cea mai lunga cale e de la vorba la fapte. Sper sa vedem ceva pana la sfarsitul anului in afara de promisiuni desarte... de alea or sa ne impuie capul anul acesta politicienii. Emoticon fericit

Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012

Re: Vodafone 4G

  In 2008 ,cand am achizitionat primul abonament de  internet de la Vodafone,reteaua din zona mea de domiciliu,era GPRS ,si VISAM sa apara si 3G.In numai 2 ani s-a facut trecerea la 3G(HSPA).Acum mi se pare o istorie momentul acela,caci ma bucur din plin de beneficiile unei tehnologii de date,care acum este o realitate.

  Tot asa ,nu stim ce surpriza poate fi oferita cu 4G(LTE).

  Poate nu peste mult timp o sa ni se para momentul implementarii 4G,o istorie

 

Eu unul sunt interesat de tehnologia 4G deoarece costurile pentru utilizatori sunt semnificativ scazute,fara a suferi vreo modificare ,incasarile operatorilor telefoniei mobile.Singurul impediment este ca nu stiu cat de dispusi ar fi cei de la Vodafone sa investeasca o suma deloc de neglijat,pentru punerea  la punct a unei astfel de retele.

  Vom trai si vom vedea.

 


Vodafone
Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012

Re: Vodafone 4G

Se pare ca aceasta cale, nu este asa lunga.

     "Tudor Crețu @Tudor_Cretu

@vodafonebuzz: Vom lansa prima retea LTE din Romania, incepand cu data de 31 octombrie 2012.” Vodafone - prima rețea LTE din România!!"

 

  Pazea,ca vine 4G.Trebuia sa o faca cineva si pe-asta.  Emoticon foarte fericit

 

     link


Vodafone
Membru cu acte în regulă
Postări: 325
Înregistrat: ‎09-02-2012
0

Re: Vodafone 4G

Emoticon foarte fericit Emoticon foarte fericit Amuzant tare de tot! Desigur că se va acoperi 4G prima dată în București, Cluj Napoca, Brașov, Iași, Timișoara, Craiova... bag mâna-n foc că așa va fi! Adică tot acolo unde mai sunt încă minimum 25 furnizori de Internet la viteza de 100 Mbps! Iar unde nu-i nici unul la viteza asta, ci eventual doar Romtelecom la cei 10-22 Mbps viteză ADSL, acolo nici măcar actualul 3,5G la 7,2 Mbps nu prinde nici un sfert din viteza aceasta! Nu mai spun de congestii, când mai degrabă folosești GPRS-ul decât 3,5G-ul. Pe actualele stații cu 3 antene dual-band GSM 900 - UMTS 900 Mhz unde au apărut congestii dese să monteze încă 3 antene la fel... sau antene 4G... NU NUMAI ÎN MARILE ORAȘE!

„Cum să facem să nu facem nici ceea ce facem”!

 

Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎03-03-2013
0

Vodafone 3.5G - 4G

Salut. Stie cineva ce s-a intamplat cu reteaua 3.5G a Vodafone? De cand s-a lansat 4G, telefoanele nu mai recunosc HSDPA, pe 3.5G, ci doar 3G (UMTS). Situatia este valabila inclusiv in marile orase, ca Bucuresti. S-a renuntat definitiv la tehnologia intermediara 3.5G de catre Vodafone? Adica vom avea exclusiv 3G si respectiv 4G (la terminalele noi)? Va multumesc.

Highlighted
Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012
0

Re: Vodafone 3.5G - 4G

[ Editat ]

Salut dincadan

In privinta acoperirii 3.5G nu s-a facut vreo modificare. Spune-mi, te rog, daca vitezele pe care le obtii depasesc 1 Mbps. In caz afirmativ inseamna ca nu e nicio problema. Daca totusi obtii rezultate de 350-380 Kbps poate fi vorba de numarul tau, ca acesta sa nu aiba anumiti parametri in centrala, situatie in care rezolvam foarte usor. Emoticon care face cu ochiul

Poti sa imi trimiti un mesaj privat cu numarul tau si voi investiga.

Zi placuta in continuare!

Tudor.

Vodafone