Alţi producători

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Highlighted
Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎23-12-2012
0

Ajutorr. ROOT FAILED

Am facut root la huawei g300 si a dat failed. am dat rr la telefon si cand se aprinda vad ca se da restart apare logo de la Huawei si se da restart. Cand apas power si butonul de sus sunet nu se intampla nimic cand apas Power si ambele butoane se face ecranul mov. Ce pot faceeEmoticon trist HELP!Emoticon indiferent

Membru de onoare
Postări: 1.125
Înregistrat: ‎29-10-2012
0

Re: Ajutorr. ROOT FAILED

[ Editat ]

Buna VoicuFlorentina,

 

 

Tudor a raspuns postarii tale de aici, citez:

 


Tudor wrote:

Buna VoicuFlorentina!

 

Din pacate, nu detin informatii pentru a te putea ajuta in acest sens. Pe forum, in majoritatea cazurilor, ne limitam la a indruma catre service, insa cum tu ai facut Root, cel mai probabil colegii iti vor anula garantia si ai stiut si tu asta din momentul in care te-ai hotarat sa il faci, s-a mentionat acest lucru in mai multe randuri in topicuri diferite din forum. 


Nu inteleg daca recovery mode mai functioneaza, dar daca da, poti reseta de acolo cam tot ce se poate reseta/formata. Daca si dupa aceea se intampla restarturi, poti incerca instalarea de softuri Custom.

 

In orice caz, pentru mai multe informatii legate de Rooting si probleme, iti recomand niste forumuri dedicate in acest sens pentru telefonul acesta cum ar fi Modaco sau softpedia.

 

Daca Root-ul nu a reusit deloc, atunci ar exista posibilitatea sa il poti utiliza din nou trimitandu-l in garantie, dar nu iti garantez in acest sens. 

 

Pe viitor ar ajuta o documentare mai detaliata Emoticon care face cu ochiul Asta am facut de oricate ori am fost la inceput cu un telefon nou, asa cum mi s-a intamplat cu Galaxy S1 respectiv S2.


 

Multumesc,

Roxana