Alţi producători

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Începător
Postări: 13
Înregistrat: ‎26-01-2012
0

Garantie anulata Huawei P7

Buna ziua,

 

  Detin un telefon Huawei P7. I-am facut un update, dupa care nu a mai vrut sa booteze pana la capat.

  L-am trimis in garantie prin magazinul Vodafone la Cordon group.Primesc astazi mesaj  de la ei cum ca imi anuleaza garantia pentru ca au gasit o lovitura pe telefon. Acea lovitura de pe telefon (o indoitura intr-un colt) e de acum 3 luni. In tot acest timp telefonul a functionat perfect. Deci acea lovitura nu e cauza pentru care telefonul nu mai booteaza pana la capat. Sunt chestii total separate si fara legatura. Problema este strict software, ei tot ce au de facut e sa-l resofteze. Pana si in certificatul de garantie scrie ca se anuleaza garantia doar daca defectele fizice sunt cele care au cauzat nefunctionarea telefonului. Daca zgariam ecranul imi anulau garantia?! E ridicol. 

 

(Any defect arising due to misuse of the unit, damages due to liquid ingress, or physical abuse, or normal wear and tear will not be covered by this warranty.) In traducere, daca telefonul s-a defectat din cauza unei lovituri, abia atunci se anuleaza garantia.

Highlighted
Membru cu acte în regulă
Postări: 371
Înregistrat: ‎09-10-2012
0

Re: Garantie anulata Huawei P7

Salut, klaudyuxxx!

Pentru aceasta situatie sunt necesare mai multe verificari, prin urmare te rog sa accesezi site-ul Vodafone si sa selectezi optiunea de a intra in legatura cu un operator, prin serviciul Chat online.


Multumesc,
Ana