Alţi producători

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Începător
Postări: 11
Înregistrat: ‎13-01-2015
Soluţie acceptată

Lumia Denim Update

Am creat acest post pentru a discuta despre aparitia update-ului Denim pentru telefonale Lumia. Update-ul a inceput deja sa apara in randul multor operatori, cand va aparea si la Vodafone? Am un Lumia 625 si vreau update-ul.

Mai multe informatii gasiti http://www.microsoft.com/en/mobile/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europ...

Membru de onoare
Postări: 1.125
Înregistrat: ‎29-10-2012

Re: Lumia Denim Update

Salutare, magurele!

In situatia in care o noua actualizare va fi disponbila pentru telefonul tau, vei primi notificare. Pentru moment, nu avem informatii referitoare la update-ul in cauza.

 

Daca doresti si ai timpul necesar, am rugamintea sa ma ajuti cu un feedback pentru versiunea actuala a sistemului de operare. Spune-mi, te rog frumos, ai intampinat probleme la utilizare sau ai obervat anumite bug-uri?

 

Care sunt caracteristicile noului sistem de operarare care te intereseaza?

 


Multumesc,
Roxana

Începător
Postări: 11
Înregistrat: ‎13-01-2015

Re: Lumia Denim Update

Windows Phone 8.1 a fost un update major platformei Windows Phone. Abundenta de noi functii, stabilitate si fluenta in aplicatii face din platforma Windows Phone 8.1 un rival pe masura. Putem spune ca acest sistem de operare are atat avantaje cat si dezavantaje. Datorita cotei mici de piata, cei care creeaza aplicatii (developerii) nu dau un mare interes acestui OS deoarece Android si iOS au absorbit deja piata dar in realitate performantele si puterea de management a resurselor face din Windows Phone 8.1 un sistem la fel de puternic, stabil si performant ca si rivalii sai. Odata cu trecerea anilor si cu familiarizarea oamenilor cu "ciudatul" sistem de operare, va face ca numarul de aplicatii sa creasca (in moment sunt peste 520.000 aplicatii in Windows Store si continua sa creasca). Spunem "ciudat" datorita interfetei cu care majoritatea utilizatorilor nu sunt obijnuiti deoarece aceste nu vad faimoasele iconite si astel vazand interfata spun ca nu le place. In realitate interfata sistemului Windows Phone 8.1 este intuitiva alcatuita din mai multe dale custumizabile pe care le poti aranja dupa bunul plac. Windows Phone 8.1 vine cu suita de aplicatii Office cat si cu noul asistent personal Cortana avand personalitate proprie si dovedindu-se de a fi un mare ajutor mai ales cand suntei la volan. Personal, eu recomand Windows Phone deoarece este Windows Phone 8.1 este plin de functionalitati si mai ales pentru faimoasa suita de aplicatii Camera cu care poti superbe si le poti retusa si edita dupa bunul plac.

Sper ca acest review iti va fi de ajutor Roxana_M !

Membru de onoare
Postări: 1.125
Înregistrat: ‎29-10-2012

Re: Lumia Denim Update

Buna diminata, magurele!Este foarte util si iti multumim frumos. Intre timp am primit si informatiile solicitate, referitoare la update-ul Denim:

 

Update-ul a fost aprobat si urmeaza sa fie eliberat. Il asteptam cel mai devreme la sfarsitul lunii.

 

 

O zi frumoasa!
Roxana

Membru de bază
Postări: 230
Înregistrat: ‎05-02-2012

Re: Lumia Denim Update

O mică precizare:nu este vorba despre un nou sistem de operare ci este vorba despre o actualizare a sistemului de operare Windows Phone 8.1.
Dintre noutățile pe care le aduce aceasta actualizare as enumera următoarele:
- algoritmi de procesare a imaginilor imbunatatiti semnificativ
- suport pentru câteva limbi si regiuni noi in cadrul asistentei personale Cortana
- introducerea functiei de live folder, adica ai posibilitatea sa grupezi mai multe dale intr-una singura
- posibilitatea de a activa/dezactiva din Actions Center conexiunea de date
- o noua versiune a aplicatiei Lumia Xamera disponibila doar pt.Lumia 1520, Lumia 930, Lumia 830. Aceasta noua aplicatie vine cu functiile HDR, Dynamic flash, Moment Capture. De asemenea timpul de startare a aplicatiei a fost semnificativ redus (e sub o secunda)
- tot pentru terminalele enuntate mai sus, Lumia Denim introduce si posibilitatea de activare a asistentei personale prin comanda vocala (funcția"Hey, Cortana!")
- bug fixing la nucleul sistemului de operare.
Cosmin
Membru de bază
Postări: 230
Înregistrat: ‎05-02-2012
0

Re: Lumia Denim Update

Roxana, ne poti cumva oferi informații cu privire la terminalele pe care le are Vodafone Ro acum in teste in vederea distribuirii acestui update? Eu am un Nokia Lumia 1020. In România sunt multe terminale Nokia Lumia 920. Care ar fi termenul de livrare a acestui update pt.aceste terminale?
Mulțumesc.
Cosmin
Highlighted
Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: Lumia Denim Update

Salut, cosmin_ciuc!

Nu detinem si aceasta informatie, insa cel mai probabil ca se va lansa intr-un interval de timp apropiat pentru toata gama Lumia compatibila cu update-ul.

Tudor

Vodafone
Membru de bază
Postări: 230
Înregistrat: ‎05-02-2012
0

Re: Lumia Denim Update

Multumesc pentru raspuns. Continuam sa asteptam. Emoticon fericit
Cosmin
Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎13-08-2014
0

Re: Lumia Denim Update

a aparut  update ul denim si in Romania

Membru de bază
Postări: 230
Înregistrat: ‎05-02-2012
0

Re: Lumia Denim Update

Salutare surubelul,

 

Ne poti spune te rog la ce model de smartphone te referi cand spui ca a aparut update-ul Lumia Denim si in Romania?

Pe pagina de suport a lui Microsoft, pentru Romania sunt listate doar cateva modele ca avand disponibila actualizarea Denim.

 

Multumesc.

Cosmin