Alţi producători

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Colaborator debutant
Postări: 31
Înregistrat: ‎01-06-2012
0

P9 Lite 2017 EMUI 8.0

Buna ziua! Astazi am primit si eu update-ul la Android 8.0 pentru P9 Lite 2017, doar ca observ ca au disparut unele caracteristici care existau in EMUI 5.0.2. Una dintre ele ar fi optiunea de a utiliza conexiunea 4G+ care nu se mai gaseste in setarile telefonului. La o prima vedere se pare ca au disparut toate elementele Vodafone din telefon. Ce pot face? Este in plan un update ulterior pentru a corecta eventualele lipsuri ale acestui upgrade?

Moderator
Postări: 172
Înregistrat: ‎25-06-2018
0

Re: P9 Lite 2017 EMUI 8.0

Buna!

 

De regula, nu ni se ofera astfel de informatii, pentru ca oricand pot aparea intarzieri in punerea la dispozitie a update-ului. Daca insa intampini vreo problema sau inconvenient la versiunea actuala, ne-ar ajuta cu atat mai mult feedbackul tau, pentru ca la urmatorul update, aceasta sa nu se mai manifeste.

 

Ca intotdeauna, daca ai notificarile pentru update de sistem active, vei primi o instiintare in momentul in care noua versiune de Android va fi disponibila pentru telefonul tau.

 

In cazul in care nu mai ai conexiune 4G+ te rog sa iei legatura cu noi apeland seriviciul *222 sau completand acest formular: https://goo.gl/cZe1gP.

 

Elena