Alţi producători

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Highlighted
Vizitator
Postări: 7
Înregistrat: ‎23-09-2012
0

Re: Problema ecran huawei g300

Acea pata mi-a aparut si mie. Cred ca e din cauza presarii ecranului.

NU trebuie sa mergi in nici un service. Se rezolva daca apesi de mai multe ori, cu doua degete, pe marginea petei. La fiecare apasare ar trebui sa se micsoreze pana dispare.

Va functiona fara nici o problema exact ca inainte. Si chiar daca il duci in service, pe langa faptul ca trebuie sa telipsesti de el, iti vor pune alt display care se va comporta exact la fel.

 

Acum cateva saptamani insa mi-a murit si mie si nu a mai pornit, l-am dus la vodafone si mi-au schimbat placa de baza (pe semne ca se arsese).

L-au adus din service cu placa de baza shchimbata si cu android 4 (care apropo nu are nici o problema cu sunetul). In schimb, am observat abia seara cand am ajuns acasa ca incompetentii de la Cordon mi-au spart carcasa(probabil au tras de ea cand l-au demontat) si au strans suruburile de a crapat si acolo(norocul meu, ca altfel ziceau ca eu l-am spart). Asa ca m-am dus frumos inapoi la Vodafone(a doua zi), unde duduia de acolo a incercat sa ma expedieze, zicandu-mi ca ar trebui sa vorbesc eu cu cei de la service, ca trebuia sesizat cand l-am luat, etc, etc.

Intr-un final, dupa mai multe drumuri am primit telefonul si cu carcasa schimbata, oricum sunt dezamagit de serviile de tip romanesc.