Alţi producători

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Începător
Postări: 26
Înregistrat: ‎17-10-2012
0

Re: Service varza

Macar tie ti-au schimbat telefonul la mine nu se poate ca tocmai ce a iesit sau mai are foarte putin pina iese din garantie asa ca sincer nu cred ca va rezolva cineva problema mea !
Membru veteran
Postări: 528
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: Service varza

Salutare Constantin,

 

Ti-am trimis un mesaj privat in aceasta priviinta. Imi pare rau ca am raspuns cu intarziere. Personal, sunt de acord cu colega mea Cristina. Daca ai posibilitatea sa iti inlocuiesti telefonul ar fi de mare folos. Eu personal mi-am schimbat foarte mult parere despre cei de la Nokia, dupa care am trecut, foarte multumit, la HTC. Insa, in ultimul an, am avut parte numai de probleme cu ei, cum ai patit si tu. Chiar si in acest moment am telefonul in service si te inteleg perfect. Eu nu as ezita sa trec la un alt producator, chiar daca am tinut mult la HTC. Daca ai nevoie de ajutor in schimbarea telefonului, mi-ar placea sa iti ofer cateva sfaturi, daca esti dispus sa la primesti, desigur.

 

Multumesc,

Paul

Începător
Postări: 26
Înregistrat: ‎17-10-2012
0

Re: Service varza

Salut !
Sunt perfect de acord cu tine nu mai vreau sa aud de Nokia ce au fost si ce au ajuns sunt praf !
Am vorbit cu un coleg al tau si a ramas sa ma sune cind revine in stoc HTC desire x cel pe care il vreau eu dar pina acum nu m-a contactat !Daca ai putea face ceva in acest sens ti-as ramine dator!
Membru de onoare
Postări: 1.205
Înregistrat: ‎17-01-2012
0

Re: Service varza

Buna Kostach

 

Am luat legatura cu depozitul nostru central si HTC Desire X este EOL(nu exista la producator si nu se va mai produce) si exista doar 2 bucati in tara. Am solicitat informatii privind modalitatea de a intra in posesia unui telefon insa nu iti pot garanta ca o sa primesc un raspuns favorabil. 

Iti recomand HTC One X Plus, care urmeaza sa fie disponibil online. 

 

Multumesc, 
Cristina

info_320x37.jpgtc_320x37.jpg

Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎20-12-2014
0

Re: Service varza

Adevarat service varza! Realizam ca vodafone impreuna cu serviceul lor varza isi bat joc de noi ca si clienti! Am un telefon in service pt a 4 oara intr-un an!!!!!!!!!!!! Prima data a fost in service....nu s-a operat nimic nici macar certificatul de garantie nu a fost completat, a doua oara ---defect neconstatat spun ei...si eu am ciunga in par.... a 3 oara la fel... a 4 oara au ajuns ei la concluzia ca eu am provocat defectul.... trebuie sa platesc reparatia...de parca eu traiesc in fundul muntelui si nu am avut un telefon in viata mea. Sun la Vodafone de n..spe mii de ori cer rezolvare si surpriza nimic....toata lumea tace chitic....zilele trec factura merge ...Cer rezilierea contractelor la vodafone.....se pare ca cineva promite sa ma sune si dupa x zile nimic. Sunteti niste iresponsabili voi plati si eu facturile cand cineva imi va rezolva problema!!!! Rusine!!! Vodafone=teapa 

Highlighted
Membru de onoare
Postări: 1.125
Înregistrat: ‎29-10-2012
0

Re: Service varza

Buna, ana_nero!

Pentru verificari amanuntite si remedierea situatiei descrise, am rugamintea 
sa accesezi site-ul Vodafone si sa selectezi optiunea de a intra in legatura cu un operator prin serviciul Chat online:

 

Chat.JPG

 

Un operator te va prelua in cel mai scurt timp posibil si vei primi asistenta necesara.

 

 

Multumesc,
Roxana

Vizitator
Postări: 4
Înregistrat: ‎20-04-2017
0

Re: Service varza

macar voua v-au nimerit service-ul potrivit Emoticon foarte fericit