Alţi producători

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Începător
Postări: 26
Înregistrat: ‎17-10-2012
0
Soluţie acceptată

Service varza

Buna ziua! 

Numele meu este Raicu Constantin si sunt posesorul unui Nokia E52 achizitionat de la vodafone store din Calarasi in decembrie 2010 atunci cind am si facut portarea in Vodafone.

In luna martie 2012 acumulatorul meu a clacat ( asta a fost parerea mea si am sa va spun de ce afirm asta ) , in sensul ca nu mai tine nici macar 1 zi fara a da prea multe telefoane si fara a avea internet !

 

Am fost si am achitionat alt acumulator din vodafone store si aceste a functionat fix pina in mai 2012 cind a ajuns la performanta de a tine fix 1 zi !

Atunci am fost in magazin si am trimis telefonul in service pentru a fi verificat cu tot cu incarcator , i s-a facut un upgrade de soft iar din testele celor din service a reiesit ca totul este ok , si a fost ok fix pina in luna iunie cind scenariul s-a repetat .Am retrimis telefonul in service iar i s-a facut upgrade de soft si verficare si a iesit ca fiind ok .

Din luna iunie si pina acum a functionat normal chiar eram multumit de telefon insa in data de 10 luna aceasta a clacat iar ( aceeasi problema ) iar a plecat catre service . 

Astazi sunt catre minunatii din service ( regenersis) si imi spune o voce suava ca telefonul a faost rezolvat in sensul ca i-au facut un update de soft si stupoaree au schimbat acumulatorul cumparat de mine in luna martie ( acum sunt curios sa vad daca acumulatorul schimbat de ei este tot LI-PO , ca cel pe care eu l-am cumparat) .

Mentionez ca am trimis si un mail catre ei in care eu solicitam schimbare telefonului daca nu cu unul la fel ( stiu ca nu se mai fabrica ) macar cu unul egal ca valoare sau chiar mai mare fiind de acord cu darea unei diferente !

Primesc raspuns la mail care este asta :

"Telefonul Nokia E52  a fost receptionat astazi la service pentru a 3-a oara, a fost verificat la departamentul tehnic, s-a inlocuit bateria, s-au efectuat teste consum in retea si incarcare, upgrade soft. aparatul functioneaza la parametric normali si urmeaza sa fie expediat in cel mai scurt timp la magazin.

Service-ul verifica si repara telefonul. Doar in cazul in care se considera a fi ireparabil, se solicita la producator aprobare pentru inlocuire in baza careia sa se poata inlocui la magazin.

 

Va multumim"


Sper ca cineva sa imi dea si mie un raspuns!

Membru cu acte în regulă
Postări: 281
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: Service varza

Buna Kostach,

 

Telefonul se inlocuieste doar daca cei din service constata ca este ireparabil, asa cum ti-au spus in mail.

Daca mai ai probleme cu terminalul si dupa ultima iesire din service, te rog sa imi lasi IMEI-ul si numarul de telefon pentru a putea lua legatura cu colegii mei si a gasi o solutie.

Multumesc,
Raluca
Începător
Postări: 26
Înregistrat: ‎17-10-2012
0

Re: Service varza

Merci pentru raspuns si sunt si eu tare curios sa vad cit tine reparatia dar cel mai ok era sa schimbe telefonul atita timp cit s-a intors in service de 3 ori cu aceeasi problema nu inteleg ce se asteapta sa treaca garantia?

Ca sincer nici eu nu am atita timp sa stau numai prin Vodafone store sa il tot trimit in sevice !

Daca au fost de 3 ori probleme iti dai seama ca ceva nu este in regula !

Am sa te anunt eu sincer sper sa nu dar cred ca asa va fi ! 

Începător
Postări: 26
Înregistrat: ‎17-10-2012
0

Re: Service varza

[ Editat ]

Si iata ca nu a trecut foarte mult timp de ultima aventura cu telefonul meu minunat si ghici ce? problema a revenit asa ca nu se mai poate luni sunt prezent in magazin sa il trimit iar in service ca sincer nu se poate asa ceva !

Asa ca draga Raluca iata imei-ul :353************ si nr de tel 0753******!

Acum sincer sper sa se rezolve intr-un fel ca nu mai pot am vrut ceva bun dar se pare ca de data asta am luat teapa!

 

Membru cu acte în regulă
Postări: 281
Înregistrat: ‎12-01-2012
0

Re: Service varza

Buna Kostach,

 

Am luat legatura cu colegii din Service si astept raspunsul lor pentru a gasi o solutie in cazul tau. O sa revin in cel mai scurt timp posibil cu un raspuns.

Multumesc,
Raluca
Începător
Postări: 26
Înregistrat: ‎17-10-2012
0

Re: Service varza

Buna Raluca !

Eu acum 10 minute am retrimis telefonul in service si sincer nu am prea multe asteptari ca s-ar rezolva in vreun sens de aceea eu am o solutie : sunt dispus sa il schimb pe asta care mi-a mincat zilele ( sincer nu pot sta numai pe drumuri sa il tot trimit in service am si alte lucruri de facut si nu de asta am luat eu telefon ) cu asta https://www.vodafone.ro/shop/telefoane/htc-desire-x

In speranta unei rezolvari eu iti multumesc pentru ajutor! 

Sa ai o zi cit mai buna si o saptamina pe masura !

P.S. Am uitat sa precizez ca sunt dispus la o diferenta !

Începător
Postări: 26
Înregistrat: ‎17-10-2012
0

Re: Service varza

[ Editat ]

Si uite asa s-a mai dus o zi fara nici o veste !

De ce asa greu ?Emoticon trist

Nu de alta dar trece timpul si parca vad ca nu se rezolva nimic si tot cu minunatia de Nokia ramin daca a ajuns de 4 ori in service cu aceeasi problema este clar ca nu mai este bun de nimic .

Asa ca va rog frumos sa gasim o solutie tinind cont de faptul ca am prelungit inca pe 2 ani abonamentul , sa mai facem un abonat fericit!

Începător
Postări: 26
Înregistrat: ‎17-10-2012
0

Re: Service varza

Si citeste cineva ceea ce se scrie pe aici pe forum ?

Rezolva cineva ceva ca am vaga impresie ca ma agit degeaba !

Membru de onoare
Postări: 1.205
Înregistrat: ‎17-01-2012
0

Re: Service varza

Buna Kostach

 

Verific situatia impreuna cu colega mea Raluca si revenim cu un raspuns.

Multumesc, 
Cristina

info_320x37.jpgtc_320x37.jpg

Începător
Postări: 26
Înregistrat: ‎17-10-2012
0

Re: Service varza

Sincer sper sa primesc un raspuns rapid si ok si poate in decizia care se va lua sa se tina cont si de dorinta mea si anume de a inlocui minunatul meu Nokia cu asta https://www.vodafone.ro/shop/telefoane/htc-desire-x