Alţi producători

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012

Vonino Magnet M9

[ Editat ]

 Vonino,un nume nou pe piata din Romania a reusit sa intre in oferta Vodafone de tablete cu produsul Vonino Magnet M9.Intrarea a fost anuntata de Adrian_N  aici.

  Este construita din aluminiu si,desi preia cateva elemente de la Apple,este destul de grea,comparativ cu iPad Air..Pe fata are senzorul de proximitate si camera foto,iar pe spate camera principala.Slotul pentru cardul microSD este neacoperit,situat pe marginea din dreapta-jos.

 Magnet M9  are un procesor MediaTek tractat la 1.5 GHz.Memoria RAM este de 1 GB,iar cea interna de 16 GB(desigur,memoria disponibila utilizatorului este mai mica).Aceasta poate fi extinsa cu un card microSD de pana la 32 GB.Beneficiaza de modul 3G ce permite viteze de pana la 21.6 Mbps.Pe langa acesta se adauga  Bluetooth,WiFi,microUSB si jack de 3.5 mm

 Camera principala are 5 MP,iar cea frontala numai 2 MP

 Disply-ul este de 9" cu S-AMOLED,rezolutie 1920 x 1280 pixeli.Unghiurile de  vizualizare si reproducerea culorilor sunt bune.

 Bateria este de 5300 mAh,iar legat de autonomie,cu utilizare intensa jocuri si navigare pe internet,poate duce pana la 8 ore,fara a fi nevoit sa faci uz de incarcator

 Ruleaza Android 4.2.2.Cam vechiut,zic eu,avand in vedere ca suntem la KitKat,iar categoria asta de tablete nu beneficiaza de upgrade de OS.

  Vonino Magnet M9 imi aduce aminte de Vodafone Smart Tab 3 10"Emoticon surprins tableta cu aspect premium.

 

 Deocamdata nu este intrata in eshop ca sa vedem preturile cu care va fi comercializata,la liber si cu abonament.


Vodafone
Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎05-02-2013

Re: Vonino Magnet M9

salut. am si eu tableta, dar cumparata "la liber". MOdelul este nou aparut in general. cel mai adevarat este ca arata ca un produs scump, iar ecranul este foarte-foarte bun tip AMOLED, rezolutie fullhd 1920x1280, se vede impecabil din punctul meu de vedere. conectata la 3g sau wi-fi tot timpul bateria ma tine aproape 2 zile. in conditiile in care te joci sau lucruri de genu nu stiu cam cat ar tine bateria ca nu la asta o folosesc. pe mine m-a incantat destul de mult si camera, de la care obtii niste poze mai mult decat ok. overall tableta arata si merge foarte bine. astept si eu sa vad pretul la abonament, sunt foarte curios.

Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012
0

Re: Vonino Magnet M9

 Tot dau refresh la sectiunea Tablete,in eshop, si nu apare listata Magnet M9.


Vodafone