Alţi producători

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎27-12-2016
0

lumia 535 in service Regenersis

Mi-am trimis telefonul in service in data de 05.12.2016. De ceva timp se incingea foarte tare cand era la incarcat. cu 3-4 zile inainte aparea constant mesajul ca telefonul se incarca lent si sa folosesc incarcatorul original, desi pe acela il foloseam. apoi nu a mai incarcat deloc.

 Fiind in perioada de garantie l-am lasat la reparat. Pe data de 12.12 vad pe site-ul Regenersis ca la telefonul meu apare statusul: Inapoi de la reparat. Am crezut ca telefonul este deja reparat si in drum spre mine. Pe 16 i-am sunat pe cei de la Regenersis sa-i intreb de telefon si mi-au spus ca telefonul meu este in Ungaria! De ce? Pentru ca acolo e service-ul autorizat si ca nu mai dureaza mult si imi voi primi telefonul.

Pe 20 sunt sunata de la magazinul Vodafone unde am predat telefonul pentru service ca cei de la Regenersis i-au instiintat ca telefonului i s-a retras garantia si ca sunt buna de plata. Diagnostic: soc mecanic. Am sunat la *222 unde o doamna foarte draguta mi-a spus ca telefonul meu e in service la Bucuresti, nu in Ungaria. Am vorbit cu cei de la Regenersis, am refuzat sa platesc si le-am cerut sa-mi trimjta de urgenta telefonul. Nu l-am primit pana acum. telefonul nu mai este in baza lor de data de pe data de 22.12. Azi este 27.12. Si am o intrebare. Daca service-ul autorizat este in Ungaria si acolo s-a constatat problema telefonului, de ce Regenersisul vroia sa mi-l repare aici, la Bucuresti? Nu sunt autorizati sa faca diagnoza dar sunt autorizati sa il repare si sa inlocuiasca piese? Iar doamna draguta de la *222 pe data de 20 mi-a spus ca in sistem telefonul aparea ca si trimis din service apoi rechemat in service si calculat tariful. Ciudat. As dori sa aflu si parerea ANPC-ului. sunt deja 23 de zile calendaristice si 16 zile lucratoare de cand eu nu mai am telefon. 

Imei-ul telefonului este 359752062970820

Membru cu acte în regulă
Postări: 371
Înregistrat: ‎09-10-2012
0

Re: lumia 535 in service Regenersis

Salutare!

Pentru a primi un raspuns cu privire la aceasta situatie iti recomand sa ne apelezi la *222, prin canalul de chat disponibil in aplicatia myVodafone sau completand formularul de email de aici https://www.vodafone.ro/personal/asistenta/contact/index.htm .

Multumesc,
Ana

Highlighted
Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎27-12-2016
0

Re: lumia 535 in service Regenersis

Multumesc s-a rezolvat... Am gasit telefonul care era ratacit prin magazinul Arsis de cateva zile... Toata situatia mi-a lasat un gust amar. Dezamagire...