Alte servicii

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 4
Înregistrat: ‎27-02-2012
0

Buy-back iphone 4 8gb

Buna ziua,

As dori sa stiu cat valoreaza un iphone 4 daca il dau prin programul buy-back de la Vodafone, telefonul din punct de vedere estetic e de nota 10, dar nu mai functioneaza blitz-ul si un difuzor si are si o mica pata pe ecran intr-un colt, i-am dat din greseala reset din itunes si nu mai am cartela originala. Am vazut ca pe site la sectiunea buy-back un iphone 4 8gb care nu are niciun defect este evaluat la aproape 700 lei, ma gandeam ca poate primesc pe el vreo 500 lei. Am intrebat pe acest forum deoarece astazi este duminica si reprezentantele Vodefone sunt inchise. In cazul fericit in care primesc ceva pe el, cum pot folosii banii? Pot cumpara telefon doar impreuna cu un abonament Vodafone sau pot cumpara si fara abonament?

 

Va multumesc!

Highlighted
Membru veteran
Postări: 659
Înregistrat: ‎17-04-2012

Re: Buy-back iphone 4 8gb

Salut.

Achizitionarea de telefoane in sistem buyback, se face numai la încheierea unui contract nou sau la prelungirea unui contract existent, iar evaluatrea o poti face pe site, care are caracter informativ, valoarea finala o vei afla intr-un magazin vodafone.

 

____________________________________________________________________________________________________
HTC One 32 GB Black
Voucher pentru reducere 1% la orice achiziție de pe PC Garage - OIBYKUOG
Voucher pentru reducere 3% la orice achiziție de pe WatchShop - 858MYXYUVodafone
Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012

Re: Buy-back iphone 4 8gb

[ Editat ]

   As adauga la cele scrise de de andyground ca poti achizitiona fara abonament, prin programul Buy Back,pachete prepaid( cu telefon)

 

 

   Din cele scrise de  tine ,ca defecte,nu s-ar incadra la cele specificate pe site.Asa ca,evaluarea ar trebui sa fie la cei 691,98RON.

 

***********************************************************************************************************************************

*Terminalul este funcţional?
Se deschide/închide? Poate fi efectuat un apel de pe el? Ambii interlocutori se inţeleg în convorbire?

Da Nu

*Terminalul este complet?
Include şi bateria şi capacul ei? Sunt prezente toate tastele, inclusiv cele laterale? Este prezent stylus-ul? (dacă e cazul)

Da Nu

*Terminalul este intact?
Terminalul, inclusiv ecranul (atât interior cât şi exterior), nu trebuie să prezinte crăpături sau componente ale carcasei desprinse/rupte/lipsă. Sunt acceptate doar zgârieturi fine cauzate de uzura normală.

Da Nu

************************************************************************************************************************************
Vodafone