Alte servicii

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Sfătuitor
Postări: 57
Înregistrat: ‎24-01-2012
0
Soluţie acceptată

Deblocare telefon

Buna ziua. La sfarsitul acestei luni imi expira perioada contractuala a abonamentului. Cum pot rezolva deblocarea terminalului din retea, in conditiile in care nu mai sunt in posesia facturii de livrare ( a fost trimisa online si probabil ca am sters salvarea ) Multumesc.

 

Moderator
Postări: 690
Înregistrat: ‎26-04-2017
0

Re: Deblocare telefon

Buna,

 

In situatia in care nu mai detii factura de achizitie, poti beneficia de un duplicat. Acest duplicat se reemite in functie de modul in care ai decis sa achizitionezi telefonul. 

 

Astfel, daca terminalul a fost achizitionat din magazin e necesar sa te adresezi colegilor din magazin. In situatia in care, ai achizitionat acest dispozitiv de la unul dintre partenerii nostri, te rugam sa iei legatura cu acestia. 

 

Daca l-ai luat din online sau de la unul dintre colegii de la Ofertare,  iti recomandam sa iei legatura cu noi fie apeland la  *222 fie completand formularul de email de aici https://www.vodafone.ro/personal/asistenta/contact/index.htm .

 

De asemenea, iti recomandam sa citesti si aceste informatii: https://www.vodafone.ro/libs/documents/digital_asset/v080064.pdf Te vor ajuta dupa ce vei intra in posesia facturii de achizitie. 

 

Multumesc,

Madalina 

Sfătuitor
Postări: 57
Înregistrat: ‎24-01-2012
0

Re: Deblocare telefon

Multumesc pentru informatii Madalina. Am facut si cerea, am apelat si "roboata"...Acu" ne punem pe asteptat ( C-asa-i in tenis )

Moderator
Postări: 690
Înregistrat: ‎26-04-2017
0

Re: Deblocare telefon

Cu mult drag! Te asigur ca vei primi un raspuns din partea colegei mele in momentul in care va intra in posesia facturii de achizitie.

 

Un weekend frumos iti dorim, 

Madalina

Highlighted
Sfătuitor
Postări: 57
Înregistrat: ‎24-01-2012
0

Re: Deblocare telefon

[ Editat ]

..."  Buna, Iti multumim pentru mesaj ! Traversam o perioada mai aglomerata, dar fiecare mesaj este important pentru noi. Vom raspunde solicitarii tale, dar asta poate insemna cateva zile, de obicei 2-4 zile lucratoare. Daca doresti un raspuns mai rapid te rugam sa ne contactezi in call center apeland *222 sau 0372022222. Iti multumim, Echipa Vodafone....

 Acest mesaj a fost primit in data de 28.07.2017, dupa ce am sunat si la *222 si 0372....in zadar, pentru ca optiunea reclamata nu figura in lista "roboatei"

  Eu zic ca ati face bine sa va inscrieti pe listele electorale ca si partid politic. La felul in care interactionati cu 'electoratul" va prevad o cariera fulminanta.....

Sfătuitor
Postări: 57
Înregistrat: ‎24-01-2012
0

Re: Deblocare telefon

"Festina Lente"

...Recomandau "clasicii" Si cum Vodafone este o retea "clasica", in data de 08.08.2017 am primit prin e-mail un cod ( chipurile ) de deblocare, gratuit. Bineinteles ca am sarit in sus ( pentru ca in jos e prea periculos, desi locuiesc doar la etajul doi ) de bucurie !  Bucurie care mi-a fost din pacate de scurta durata, deoarece respectivul cod trebuia introdus in formatul : # PW + cod deblocare + 1#. Cu toate ca, amabila persoana ce mi-l transmisese inserase si instructiuni suplimentare de utilizare, gen << P se obtine prin apasarea de trei ori a tastei (*)..W se obtine prin apasarea de patru ori a tastei (*)...>>, ma incurc ca matzu-n calti in tastatura virtuala a ecranului touch care refuza cu incapatanare ( chinezeasca ) sa afiseze altceva decat ******** fara numar la apasarile mele repetate. Dau vina pe valul "Lucifer", de caldura si-mi programez pentru a doua zi o vizita la reprezentanta locala Vodafone, pentru beneficia de consultanta unui "specialist"...

  A doua zi : 

 Intru pe usa reprezentantei la cateva zeci de minute dupa deschidere, pentru ( calculez eu ) ca domnul respectiv ( cu doamnele/ domnisoarele, hotarasc eu - sa ma ierte - nu discut, fiind prea ignorante in ale tehnologiei ) sa fie in "forma maxima", nestresat si inca bine dispus. Am noroc. Tanarul caruia ma adresez ma asculta respectuos si ma asigura ca "o vom rezolva impreuna"....Si apoi incepe si el procedeul insiruit in instructiunile din e-mail, iar eu il privesc curios, anticipand rezultatul final...Dupa un sfert de ora de "butonare", tanarul, stresat si mult mai putin amabil, se declara "invins de sistem" ( maestrul Cristoiu stie de ce ) si-mi recomanda sa ma adresez unui service specializat.

 Nu ma cert cu el, pentru ca deja ii "stricasem ziua" si pentru ca in drumul meu de intoarcere catre casa, existau doua astfel de "stabilimente" hotarasc sa le vizitez. 

  In primul, mai stric ziua unuia carte transpira si el cateva zeci de minute. In al doilea ( un pustan simpatic ) dupa cateva incercari ratate, primesc verdictul:

- Nenea, astia si-au batut joc de matale...Codurile aste se foloseau la clasicile cu butoane Nokia, din secolul trecut...

 Inghit in sec ( umilinta ) si ma preling afara.....

    A doua zi, ii trimit iarasi un e-mail dnei/drei ce ma consiliase. Neasteptat, urmatoarea zi, adica 10.08.2017, distinsa imi raspunde si-mi recomanda sa predau "impricinatul" la un magazin Vodafone pentru a fi trimis la service-ul din capitala si imi anexeaza si COPIA dupa factura ( eroul principal al romanului )

  Alerg precum Tom Hanks in Forrest Gump si-i predau cutia cu telefonul si copia facturei aceluiasi tanar, care la vederea persoanei mele, are tendinta de a se ascunde sub tejgea... Uit sa scot din aparat cardul microsd de 16 giga si sa-i specific baiatului sa mentioneze in fisa cum ca cel capac al bateriei are acum culoare albastra ( in valoare de zece euroi ) si nu neagra, ca in factura. Asta e...

  Epilog: La modul cum evolueaza astrele ( conform prezicatoarei televizate, Aneta ) presimt ca la retur, voi primi inapoi, un telefon la fel de codat, fara card microsd si cu un capac baterie negru si zgariat....Dar, cine stie..." Nihil sine DEO" 

Sfătuitor
Postări: 57
Înregistrat: ‎24-01-2012
0

Re: Deblocare telefon

"Sa-i dam Cezarului ce-i al Cezarului "...Un gest frumos din partea Vodafone !  Telefonul a fost deblocat in service. L-am primit inapoi in perfecta stare ( cu toate accesoriile ) iar costul operatiunii a fost zero lei... Sa mori de oftica, si sa-ti para rau ca ai parasit reteaua... Multumesc VODAFONE !!!

Moderator
Postări: 690
Înregistrat: ‎26-04-2017
0

Re: Deblocare telefon

Buna, 

 

Ne bucuram ca ai reusit sa rezolvi aceasta situatie. De asemenea, precum ai observat si tu, sunt anumite telefoane care nu pot fi deblocate cu ajutorul acelui cod de deblocare. Astfel, desi codul de deblocare este corect, telefonul nu il recunoaste. Prin urmare, pentru aceastea, precum ai observat si tu, este necesara trimiterea in service. Colegii mei resofteaza si deblocheaza telefonul, iar ulterior il trimit exact in starea in care a fost receptionat. 

 

Daca in viitor vei dori sa revii la noi, te vom astepta cu drag! 

 

O zi frumoasa,

Madalina

 

 

Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎11-06-2017
0

Re: Deblocare telefon

Buna ziua,

doresc sa stiu daca se poate debloca online iphone 5 blocat in reteaua Vodafone achizitiunat prin 2014, independent de contract sau alte servicii.
Va rog sa imi spuneti modalitatea de a va transmite IMEI-ul terminalului blocat. Multumesc.