Alte servicii

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 4
Înregistrat: ‎11-12-2012
0

Decodare telefon

Buna ziua,

 

Am un Samsung Galaxy S8 cumparat de la un magazin din Tulcea. As vrea sa decodez telefonul, dar am inteles ca trebuie sa astept 15 zile de la solicitare.

Exista o metoda prin care se poate face operatiunea pe loc(cu vreo taxa de urgenta eventual)? Avand in vedere ca se poate face decodarea si prin cod, chiar nu inteleg necesitatea unei asteptari de 15 zile.

 

Multumesc

Vizitator
Postări: 4
Înregistrat: ‎11-12-2012
0

Re: Decodare telefon

[ Editat ]

Vodafone-ul e in vacanta, lol! Emoticon fericit

Moderator
Postări: 70
Înregistrat: ‎03-09-2018
0

Re: Decodare telefon

Buna,

 

Daca telefonul a fost achizitionat la pret de liber sau in rate sau cu o cartela Vodafone ( pachet telefon plus cartela Vodafone), te rugam sa completezi formularul de aici https://goo.gl/cZe1gP cu detalierea solicitarii tale, o poza a facturii fiscale si a avizului (care cuprinde seria IMEI) si mai apoi vom lua legatura cu colegii de la service. Sa te asiguri ca pozele au o calitate buna.

 

In cazul in care a fost achizitionat cu un abonament, se poate debloca pentru 50,42 de euro in timpul perioadei contractuale. Daca perioada contractuala a expirat, deblocarea va costa 10,08 euro.

 

Plata taxelor se poate face doar la un magazin. Aceste informatii sunt si aici https://www.vodafone.ro/personal/servicii-si-tarife/termeni-si-proceduri-legale/deblocarea-terminale...

 

Florin