Alte servicii

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 4
Înregistrat: ‎18-05-2016
0

Dezactivare HBO GO

[ Editat ]

Sunt utilizator prepay si am activat serviciul HBO GO in data de 17.12.2017. Am primit o luna acces gratuit urmand ca incepand cu 18.01.2018 sa platesc automat lunar 3.5euro pentru serviciul HBO GO. Nu doresc prelungirea abonamentui insa nu exista optiunea dezactivare nici pe site la www.vodafone.ro/hbogo, nici in aplicatia myvodafone. Concluzia este ca nu am cum sa dezactivez serviciul cu toate ca am primit sms de la vodafone care spune in felul urmator "Te poti dezabona oricand accesand www.vodafone.ro/hbogo", ceea ce este fals. 

Deci, cum fac?

Moderator
Postări: 640
Înregistrat: ‎26-04-2017
0

Re: Dezactivare HBO GO

Buna,

Nu putem face mai multe verificari aici pentru ca avem nevoie de un numar de telefon, iar numerele de telefon si datele personale inregistrate pe codul de client sunt informatii protejate de politica de confidentialitate si nu pot fi facute publice.

Prin urmare, iti recomandam sa iei legatura cu noi fie apeland la *222, fie completand formularul de email de aici https://goo.gl/Jct8aj .

Totusi, inainte de a face aceasta, te rugam sa intri in contul tau online de MyVodafone si sa vezi daca nu poti dezactiva serviciul de acolo. In mod normal ar trebui sa ai posibilitatea sa dezactivezi recurenta serviciului din contul tau online.

Multumesc,
Madalina
Vizitator
Postări: 4
Înregistrat: ‎18-05-2016
0

Re: Dezactivare HBO GO

Servus Madalina, 

 

Din fericire am rezolvat problema, intrucat raspunsul tau este inutil. Consider ca am explicat clar care este problema, iar raspunsul tau nu face decat sa deflecteze problema pe care o am si de care nu se ocupa nimeni, cel putin pana in momentul de fata. 

Reiterez concis care este problema: nu exista nici o posibilitate de a renunta online la serviciul HBGO. Asta inseamna ca Vodafone transmite informatii false clientilor.

In legatura cu raspunsul tau, nu am cerut mai multe verificari, nici nu stiu despre ce verificari este vorba. Tot ce face este sa amane rezolvarea unei probleme stringente, vezi data postarii mesajului si datele din mesaj, o amanare care si asa e tardiva, raspunsul venind la 6 zile de la postarea initiala. Daca era sa stau in raspunsul asta as fi fost deja taxat pentru o luna de abonament pe care nu o doresc.

Rugamintea de a intra in contul de MyVodafone pentru a verifica daca pot dezactiva contul de acolo este pur si simplu lipsita de profesionalism sau de bun simt. Nu eu trebuie sa verific integritatea aplicatiilor Vodafone si in nici un caz nu e o aplicatie care ofera optiuni distincte fiecarui client in parte. Mai mult de atat in postarea initiala am specificat clar "nu exista optiunea dezactivare nici pe site la www.vodafone.ro/hbogo, nici in aplicatia myvodafone." ceea ce face ca aceasta rugaminte sa fie redundanta.

Pentru un moderator acest raspuns standard si lipsit de implicare si de judecata a unei spete lasa mult de dorit. Practic este inutil. 

 

Multumesc, 

Andrei.

Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎17-12-2015
0

Re: Dezactivare HBO GO

Cum v-ati dezactivat? Am observat si eu ceea ce ati remarcat dvs. Raspunsul primit este inutil. Mai bine nu va raspundea. Cei care lucreaza la vodafone nu cunosc aplicatia proprie?
Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎08-03-2016
0

Re: Dezactivare HBO GO

Problema cu dezactivarea este una generala. Si eu doresc sa dezactivez aceasta optiune.

Se pare ca vodafone prefera sa traga de timp si sa tina clientii captivi, sa mai fure cite 2,3 euro nu sa-si rezolve problemele.

IA vodafone ca tot iti place sa faci verificari:

    - Am trecut de la abon la cartela. Retardul pe care-l ai anganjat la Plaza a fost in stare sa-mi traga asa pe sest o copie dupa buletin, dar sa inregistreze cererea mea de portare, nu. Conf celor spuse de el in 30 de zile trebuia sa aiba loc portarea, ghinion ceva a mers prost....

    - L-am intrebat daca dupa portare abon la HBO GO se anuleaza automat si mi-a confirmat ca da. Teapa, ieri avem credit, azi nu-l mai am...

 

 

Asa ca, si eu te rog frumos sa ne spui: cum ai rezolvat ?

 

PT vodafone, numai ginduri "bune"....

Vizitator
Postări: 4
Înregistrat: ‎18-05-2016
0

Re: Dezactivare HBO GO

Am sunat a doua zi la relatii clienti vodafone, unde am intrat in contact cu un operator si am explicat situatia cu mentiunea postarii de aici de pe forum. In urma discutiei abonamentul a fost anulat fara plata pe urmatoarea luna, adica una in curs, pentru ca teoretic intrasem in urmatoarea luna, dar nu stiu daca prelungirea intrase in efect la momentul convorbirii. Nu am intrebat, doar mi s-a spus ca a fost anulat abonamentul si nu am fost taxat pentru urmatoarea perioada, a doua luna de abonament. 

Legat de asistenta vodafone, relatii clienti, din ce stiu persoanele cu care se intra in contact direct la telefon, nu sunt angajati vodafone, sunt operatori call center subcontractati de vodafone, asa ca nivelul de implicare e dictat indirect de vodafone si invers. Deci... succes. Emoticon foarte fericit

Începător
Postări: 14
Înregistrat: ‎07-04-2018

Re: Dezactivare HBO GO

Salut, era simplu sa iti dezactivezi abonamentul, chiar tu ai dat link www.vodafone.ro/hbogo dai click pe activare bagi numarul pe care aia activat si te intreaba , ai deja abonament , doresti sa dezactivezi recurenta Da sau Nu. Daca dai Da primesti sms si acolo intr-o casuta bagi sms si confirmi.
Vizitator
Postări: 4
Înregistrat: ‎18-05-2016

Re: Dezactivare HBO GO

Simplu, poate ca procedura, nu insa si ca arc logic, care este inexistent. O metoda contraintuitiva si conceputa in dezavantajul utiilzatorului.

Merci pentru mesajul plin de intelepciune.

De ce as da click pe activare daca eu 1) il am deja activat 2) doresc sa il dezactivez?

Începător
Postări: 14
Înregistrat: ‎07-04-2018

Re: Dezactivare HBO GO

Cand vei da click pe activare sistemul te va recunoaste cu abonament activ si te va intreba :

 

Doresti sa dezactivezi abonamentul la HBO GO ? DA sau NU. Teoretic prelungirea e de la sine, atat timp ea vine pe factura luna de luna.

 

Eu ti-am spus cum puteai sa dezactivezi in 10 secunde. Acum ca e cu intelepciune sau nu, eu am inteles aceea intelecpiune

Nou venit
Postări: 3
Înregistrat: ‎28-04-2018
0

Re: Dezactivare HBO GO

0800400159