Alte servicii

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎29-11-2012

Re: Portare din (in)Vodafone

Multumesc Ionut Emoticon fericit 

Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012

Re: Portare din (in)Vodafone

  Cu placere,Ruxandra! 

  O zi cat mai placuta!Emoticon fericit


Vodafone
Nou venit
Postări: 1
Înregistrat: ‎14-02-2013
0

Re: Portare din (in)Vodafone

ziua buna,

 

am o mica problema Emoticon fericit

 

de o saptamana am portat un nr. cosmote in reteaua vodafone pe abonament. In prima faza am facut un cont myVodafone cu numarul provizoriu pe care il primisem de la operatori. Ulterior, intrucat am vrut sa pastrez numarul initial, cand s-a realizat configurarea numarului, mi s-a dezactivat contul MyVodafone realizat cu numarul acela provizoriu si asa ca am facut un alt cont.

Problema este ca la realizarea noului cont myVodafone am intampinat o serie de probleme. Pe langa faptul ca nu mai pot accesa informatiile despre factura electronica si tot statutul contului ( minute, mesaje si MB net ) nu mai pot accesa aceste informatii nici din aplicatia MyVodafone pe care am instalat-o pe telefon (sunt prezente pe carusel dar nu sunt valide si accesibile).

As vrea mult sa ma ajutati in acest sens. Intrucat la prima inregistrare in MyVodafone cu acel numar provizoriu aveam toate aceste beneficii, acum nu.

 

Multumesc

Highlighted
Membru cu acte în regulă
Postări: 402
Înregistrat: ‎02-08-2012

Re: Portare din (in)Vodafone

Salutare corinamoscu si bine ai venit in comunitate,

 

Te rog sa imi trimiti un mesaj privat care sa contina cele doua numere de telefon pentru a te putea ajuta cu modificarile necesare.

 

Pentru a trimite mesaj privat este necesar sa dai click pe numele meu. Se va deschide o fereastra ca cea de mai jos, in care vei avea aceasta posibilitate:

Pm Cristina.jpg

 

O zi faina!

Cristina

Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎08-01-2013
0

Re: Portare din (in)Vodafone

E pacat si oarecum rusinos... vodafone-ul nu poate oferi unui client, dupa 10 ani de contract (timp in care a ajuns sa fie inclus in categoria inutila "gold" ), servicii care sa fie cel putin egale cu servicii STANDARD ale altor operatori de telefonie mobila de pe piata... 

Ca in orice relatie, vine un moment in care trebuie sa recunosti si sa accepti ca ceva nu mai merge si trebuie sa iei o pauza... in cazul de fata, pauza va fi pentru o perioada de 2 ani in care voi incepe o relatie cu un alt operator. La un pret al abonamentului de 21 Eur primesc fata de vodafone 2 x min si sms nationale, 2n x min si sms nationale, min romtelecom, MMS-uri, apeluri video in retea si trafic internet, atat cat operatorul rosu nici macar nu are in oferta si/sau extraoptiuni... 

Membru de onoare
Postări: 1.749
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: Portare din (in)Vodafone

Buna Miuu13 si bine ai venit pe forum!

 

Daca doresti sa discuti cu un specialist referitor la o oferta de servicii pentru numarul tau de telefon, te rog sa imi lasi un mesaj privat care sa cuprinda mai multe detalii privind solicitarea ta.

 

Pentru a imi lasa mesaj privat, da click pe numele meu de utilizator si ti se va deschide o fereastra precum cea din imagine unde vei avea posibilitatea aceasta.

Irina MP.jpg

 

Multumesc,

Irina

Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎08-01-2013
0

Re: Portare din (in)Vodafone

Multumesc Irina pentru ajutorul oferit. Intr-adevar, am fost contactat de un operator vodafone, insa concluzia la care s-a ajuns este acceasi: portare.

A fost o discutie foarte interesanta, interactiva, dar se pare ca vodafone nu isi poate reduce marja de profit de la... cat? 80%? 70%? 

 

Practic, extraoptiunea de internet pe care o am acum, o vroiam inclusa in pretul abonamentului (ca nu cumva sa traiti cu teama ca as putea renunta la ea), numarul de minute in retea vroiam sa il micsorati (da, nu e greseala.. micsorati), numarul de SMS sa il micsorati. Ceea ce vroiam suplimentar era marirea numarului de minute nationale, pentru care eram dispus sa accept cresterea contravalorii abonamentului cu 4 Eur. 

 

Insa acest lucru este imposibil de realizat pentru Vodafone deoarece costul intretinerii unui client depasesc 20 Eur/luna... se pare... 

 

O mica sugestie: Dept Portare, care se ocupa cu "combaterea ofertelor concurentilor" (citat operator vodafone), poate ar tb sa se ocupe de atragerea si fidelizarea clientilor avand in vedere cerintele si nevoile acestora. Sunt mai multe politici de fidelizare. Combaterea concurentilor nu prea e una dintre ele...

 

Membru
Postări: 36
Înregistrat: ‎10-03-2012
0

Re: Portare din (in)Vodafone

Am incercat ieri la mag Vodafone (Iuliu Maniu) sa portez din abonament Cosmote in Cartela Vodafone.

 

Raspuns primit: nu avem cartele pentru portare, ca sunt mai "speciale" si nu ne-au mai adus de cateva luni. Serios? Emoticon fericit) Ce sim e ala de portare...

 

N-au vrut nici macar sa inregistreze cererea...

Membru de onoare
Postări: 1.027
Înregistrat: ‎21-05-2013

Re: Portare din (in)Vodafone

Buna AndreiD,

Imi pare rau pentru situatia intampinata. Intr-adevar, portarea necesita un sim special. Am rugamintea sa-mi trimiti un mesaj privat cu un numar de contact si locatia dorita pentru a verifica stocul.

Multumesc,
Alexandra

Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎14-01-2014
0

Re: Portare din (in)Vodafone

Salut
am rugamintea sa imi precizez cum fac sa deblochez un telefon inainte de a pleca din Reteaua Vodafone. mentionez ca este vorba de un Iphone luat acum doi ani pentru care contractul s-a incheiat
multumesc anticipa.