Alte servicii

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎28-01-2012
Soluţie acceptată

Programul Buy Back

Salut!

Sunt mai nou intrat, dar am niste intrebari.

La programul buy back de la Vodafone, daca i-ti verifici valoarea telefonului pe site ai o valoare, dar in momentul cind ajungi la magazin si ceri sa i-ti faca o evaluare a telefonului, afli ca de fapt ai valoarea de 10 ori mai mica decat cea data pe site(de multe ori valoarea minima).

Deci intrebarile mele sunt:

De ce nu primesti toate datele ca sa poti face o evaluare aproape corecta(ce au dat pe site mi se pare insuficient)?

Si de ce nu au dat o valoare fixa( de ex.10 sau 20 lei/euro pentru telefoane de la x model sau toate telefoanele, ca sa nu i-ti mai faci calcule gresite de acasa si sa ai sperante desarte)?

De unde am certitudinea ca, acel angajat care i-mi evalueaza telefonul, este competent sa o faca si va face o evaluare corecta, nu il va subevalua, ca eu sa platesc de fapt pretul afisat minus 10-20 lei evaluarea("... e un model vechi si nu se mai fabrica, e folosit, deci nu poate sa fie valoarea de pe situ-l nostru...")? Emoticon furios

 

Începător
Postări: 12
Înregistrat: ‎24-01-2012
0

Re: Programul Buy Back

salutari vf ro & utilizatorul,

 

 

din nefericire, doar in Ungaria a putut sa fie un program cu succes, buy back, pt ca si pt tel cu cartele ai putut sa obtii 30 - 36 E fata de vf ro cu max 10 ron a incercat si cosmote, dar max 10 eur ofera Emoticon trist deci pacat (

Începător
Postări: 10
Înregistrat: ‎30-01-2012
0

Re: Programul Buy Back

Din pacate ofertele buy-back din romania sunt praf.
Mie pentru un HTC Wildfire cumparat acum aproximativ un an mi se ofera 40 de euro (pe site ce-i drept) ?
Sincer sa fiu mai bine il vand cuiva pe 100 de euro si tot ies in castig, desi telefonul valoreaza lejer in jur de 150 de euro.

In plus, vodafone ar trebui sa lucreze foarte mult inclusi v la capitolul portare.
Nu vreti sa stiti ce oferte sunt in Spania de exemplu, unde primeai Iphone 3 gratuit daca te portai si faceai abonament de 30 de euro care avea inclus trafic de date de 2 GB, iar dupa depasirea acelui trafic era redusa viteza la 10%.
Highlighted
Membru veteran
Postări: 536
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: Programul Buy Back

Buna Intunericitu.

 

Evaluarea telefonului in magazin se face dupa acelasi formular de evaluare pe care il regasesti pe site aici.

Toate informatiile necesare pentru a face o evaluare corecta le regasesti in acelasi link. Mai mult, doar pana la 29 februarie iti oferim un super discount, in plus fata de promotiile existente: 30 de euro pentru smartphone-ul HTC Wildfire S si 15 euro pentru Nokia C3.

 

Multumesc frumos,

Ramona

Înţelept
Postări: 135
Înregistrat: ‎24-01-2012
0

Re: Programul Buy Back

Buna Intunericitu

din pacate cam asa este, evaluare este mult prea mica la orice model incerci sa pui pe site, si programul in vad mai mult ca pe o unealra de merketing, dar una facuta orbeste, care nu tine cont de realitatile din piata, personal recomand un okazii.ro, unde ce e adevarat, dureaza un timp pana iti dai tel dar macar obti un pret cu muuuult mai mare fata de voda si oarecum in realitatea de azi.

mult spor

Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎28-01-2012

Re: Programul Buy Back

Buna!

 

Va multumesc de informatii.

Am fost prin diverse magazine Vodafon si parteneri si am primit diverse evaluari pentru acelasi telefon: de la 10,33 lei la 158,28 lei cat e pe site. Cred ca e atat subiectivismul si habarul' celui care face evaluarea cit si "directivele" primite. 

Oricum, mai caut si voi vedea cum ma descurc, deoarece nu sunt dispus sa dau mai mult de 200 de lei pentru un telefon mai bun, prin acest schimb la reinnoirea abonamentului (nu sunt fan smartphone, le prefer pe cele cu butoane, dar sa fie si "un pic" elegante, de ex. c5 sau c2 ca la e52 nu ma pot apropia decat cu alt abonamentsi nu i-mi convine).

 

O zi buna tuturor!

Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎03-02-2012
0

Re: Programul Buy Back

In acest program,poti duce mai multe telefoane la evaluat,sau doar un singur telefon?

Am fost azi cu un prieten,la cei de la Cosmote,si ziceau ca pentru fiecare telefon ofera 10 euro,indiferent de modelul telefonului cu conditia de a functiona.

Specialist
Postări: 56
Înregistrat: ‎16-01-2012

Re: Programul Buy Back


@kissgaby a scris:

In acest program,poti duce mai multe telefoane la evaluat,sau doar un singur telefon?

Am fost azi cu un prieten,la cei de la Cosmote,si ziceau ca pentru fiecare telefon ofera 10 euro,indiferent de modelul telefonului cu conditia de a functiona.


Salutare,

 

Pentru achizitia unui nou terminal, poti preda prin programul Buy-Back maxim 5 telefoane. Pentru a finaliza aceasta tranzactie este nevoie sa inchei un abonament nou, sau eventual sa prelungesti unul deja existent.

 

Partea buna este ca poti repeta procesul acesta la infinit ( asta daca-ti permiti sa platesti o infinitate de abonamente Emoticon fericit ), pentru ca nu exista o limita impusa de Vodafone in ceea ce priveste numarul de terminale predate.

 

Pretul primit pe telefoane poate varia, in functie de model, producator, starea in care se afla, etc. Pentru a afla o valoare estimativa poti consulta formularul de pe site, dar este recomandat totusi ca aceasta evaluare sa fie facuta intr-un Store Vodafone.

 

Am vazut ca exista anumite nemultumiri legate de evaluarile mult prea mici fata de asteptarile unora, insa trebuie sa tineti cont de faptul ca Vodafone nu va oferi niciodata un pret pe care il poti primi pe Okazii.ro spre ex. O puteti privi ca o varianta de compromis pentru cei ce nu vor sa-si complice viata la schimbarea telefonului.

They see me rollin` they hatin`
Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012

Re: Programul Buy Back

Am trecut in seara asta si pe pagina cu serviciul Vodafone BuyBack,de pe site.

Am trei modele de telefon care stau degeaba pe birou,si eram curios sa vad ce evaluare pot primi pentru ele.Prima data am introdus,Nokia 6085.M-a bufnit rasul,cand am citit 5,33 ron.Pentru Nokia 6303 ,suma  aproximativa de 67 ron,iar pentru nokia 5230  suma de 133 ron(toate trei telefoanele sunt complet functionale,iar cele  doua ,din urma ,sunt in stare impecabila).

  In octombrie 2011,la prelungirea abonamentului de voce Cosmote ,pentru un super-sifonat nokia  1110,am primit un discount de 10 euro.

  Decat sa ma prezint cu nokia 6085,pentru suma ridicola de 5,33 ron, scazuta la achizitionarea altui telefon,mai bine il fac cadou.


Vodafone
Începător
Postări: 11
Înregistrat: ‎29-01-2012
0

Re: Programul Buy Back

eu cu un nokia n900,mi se da 140 de lei si la negru daca il vand iau cel putin 4,deci ce e mai avantajos?Emoticon fericit