Alte servicii

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎29-04-2012
0

Vodafone Power Deals

Buna ziua. Sunt abonata Vodafone de mult timp si am raspuns cu DA invitatiei primita din partea Power Deals. Am incercat ieri sa beneficiez de oferta Power Deals cu pizza La Radu - Club Vointa, impreuna cu cativa prieteni, care nu toti aveau coduri Vodafone, insa toti vroiau sa consume pizza in locatia respectiva. Am ajuns la ora 20.05 avand in vedere ca programul afisat pe site-ul lor si la intrare este pana la ora 23. Acolo am fost primiti de o doamna care nu a dorit sa se recomande desi am insistat, ne-a spus doar ca localul este al ei si ca dupa ora 20 nu ne mai serveste, sa revenim in alta zi. Ca ea este foarte obosita, ca de la Vodafone i s-a spus ca vin 200 de clienti pe zi, nu 500 si ca nu o intereseaza faptul ca am sunat inainte ca sa facem rezervare pt ca ei nu au timp sa raspunda la telefon. Asta in conditiile in care la 20.05 tot localul era gol, nu era absolut nimeni, probabil toti cei 500 de clienti s-au evaporat la ora 20 fix pt ca nu ne-am intalnit cu ei nici pe drum. La fel de suparata ca o deranjam ne-a spus ca undeva in mesajele primite de la Vodafone este mentionat faptul ca tb sa venim inainte de ora 20. I le-am aratat pe toate si ne-a transmis foarte iritata faptul ca undeva pe site este mentionat, pe ea nu o intereseaza unde. 

Din punctul meu de vedere ca si client, in momentul in care am primit o oferta pe telefon cu toate detaliile cuprinse, nu am de ce sa intru pe nici un site. Mai mult, am incercat azi sa intru pe site dar din pacate nu functioneaza. Imi cere un cod de cupon si daca il introduc pe cel primit mi se spune ca este invalid. 

As dori sa stiu cine este responsabil pentru faptul ca am fost tratati cu o totala lipsa de respect de catre o doamna care nu a avut bunul-simt sa se recomande desi am insistat insa afirma ca dansa detine localul, pentru benzina consumata dus-intors din Colentina pana in Aviatiei, pentru timpul pierdut, nervii facuti si gustul amar lasat de faptul ca Vodafone, o companie in care aveam toata increderea, a putut sa isi lege numele de o asemenea locatie.

Membru de onoare
Postări: 1.749
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: Vodafone Power Deals

Buna anutza09 si bine ai venit pe forum!

 

Lasa-mi, te rog, un mesaj privat cu numarul tau de telefon pentru a face verificarile necesare si a gasi solutia potrivita acestei situatii.

 

Multumesc,

Irina.

Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎30-04-2012
0

Re: Vodafone Power Deals

buna ziua...suntem 4 persoane si 4 coduri in acest concurs...pot sa stiu si eu de ce mi se spune ca toate codurile sunt invalide ? nici macar 1 sa nu pot inregistra ?
Membru de bază
Postări: 237
Înregistrat: ‎16-01-2012

Re: Vodafone Power Deals

Buna Ciresu_elena

Trimite-mi, te rog, un mesaj privat cu numarul tau de telefon pentru a face verificarile necesare si pentru ate putea ajuta.

Multumesc, Mirela
Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎25-05-2012
0

Re: Vodafone Power Deals

Buna ziua,

 

As dori sa stiu care este mecanismul prin care pot face parte din program Vodafone Power Deals ca si furnizor.

 

Multumesc si astept cu interes raspunsul Dvs.

 

Cristian Nita

Membru de bază
Postări: 237
Înregistrat: ‎16-01-2012

Re: Vodafone Power Deals

Buna CristianNita.

Ti-am trimis un mesaj privat cu toate informatiile necesare.

Multumesc, Mirela
Nou venit
Postări: 1
Înregistrat: ‎27-06-2012
0

Re: Vodafone Power Deals

Buna ziua. As vrea sa imi dezactivez si eu optiunea Vodafone Power Deals pentru a nu mai primi non stop mesaje de la 200.

Membru cu acte în regulă
Postări: 470
Înregistrat: ‎18-06-2012

Re: Vodafone Power Deals

Buna Lentz si bine ai venit in comunitate!
 
Pentru a te  putea  dezabona  de la serviciul Vodafone Power Deals, trebuie sa trimiti un sms gratuit cu continutul "STOP" la numarul scurt 200 sau prin apelarea gratuita a numarului *201.
 
 
Multumesc,
Alina.
Nou venit
Postări: 1
Înregistrat: ‎11-02-2013
0

Re: Vodafone Power Deals

Buna,

M-ar interesa acelasi subiect pe care l-a deschis CristianNita:

"As dori sa stiu care este mecanismul prin care pot face parte din program Vodafone Power Deals ca si furnizor."Multumesc si astept cu interes raspunsul Dvs.
Membru cu acte în regulă
Postări: 402
Înregistrat: ‎02-08-2012

Re: Vodafone Power Deals

Salutare bogdanul2003,

 

Iti multumim pentru interesul acordat serviciilor Vodafone.

 

Vodafone Power Deals a fost inchis din data de 30 Septembrie 2012. Persoanele care au beneficiat de acest serviciu au fost anuntate printr-un SMS.

 

Ramai alaturi de noi pentru viitoarele produse Vodafone!

 

O zi frumoasa!

Cristina