Alte servicii

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 7
Înregistrat: ‎11-02-2012
0

portare numar Cosmote > Vodafone

Salut,am un SIM cu un numar Gold,de la Cosmote! Tin sa precizez ca Sim-ul care il detin este o cartela PrePay,a fost activata acum 3 zile. Doresc sa il portez pe Vodafone.

1.Care sunt etapele portarii?

2.Exista riscul ca SIM-ul sa nu fie portat?

3.Ce acte trebuiesc pentru portarea si securizarea numarului?

4.Care este pretul total al operatiunii de portare?

5.In ce interval de timp se realizeaza portarea?

6.Exista riscul ca acest SIM sa nu fie portat?

7.Presupun ca trebuiesc respectate niste reguli! Daca da,care sunt aceastea?

8.Pot solicita un microsim?

9.Ce tarif imi va percepe Cosmote-ul pentru plecarea din retea?

10.In cazul portarii ,taxele ,extraoptiunile vor fi lafel?

Membru VIP
Postări: 4.498
Înregistrat: ‎08-02-2012

Re: portare numar Cosmote > Vodafone

[ Editat ]

Bun venit pe forum Vodafone remuszica!

 

Cea mai mare parte a problemelor puse de tine isi gasesc rezolvarea aici.

 O oferta completa de postare in Vodafone , vei gasi intrand aici.

Lecturare linistita iti doresc!

 

Ia decizia cea mai buna!

██████████████████████████████████████████████████████████████████


ModeratorMATEI ᵖʳᵒᶠ ᵐᵃᵗᵉ


Moderator


Vizitator
Postări: 7
Înregistrat: ‎11-02-2012
0

Re: portare numar Cosmote > Vodafone

O intrebare mai am! Nu i-am gasit raspunsul pe nicaieri.

Donor(Cosmote PrePay)  catre Acceptor (Vodafone Prepay)? Este posibil?

Vreau neaparat ca SIM-ul sa fie pe cartela,nu pe abonament...cum zicem noi romanii!

 

Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012
0

Re: portare numar Cosmote > Vodafone

[ Editat ]

Portabilitatea este posibila si pe Prepay.


    Aici este informatia.

 


Vodafone
Vizitator
Postări: 7
Înregistrat: ‎11-02-2012

Re: portare numar Cosmote > Vodafone

Ok,multumesc mult!

Membru VIP
Postări: 4.498
Înregistrat: ‎08-02-2012

Re: portare numar Cosmote > Vodafone

Din cate deduc din cererea de portare de aici,

acest lucru este posibil.

 

Uite cum arata o parte a cererii de portare:Snap5.png

 

daca am inteles gresit, rog un moderator sa ma corecteze!

██████████████████████████████████████████████████████████████████


ModeratorMATEI ᵖʳᵒᶠ ᵐᵃᵗᵉ


Moderator


Membru VIP
Postări: 4.498
Înregistrat: ‎08-02-2012

Re: portare numar Cosmote > Vodafone

Ne bucuram remuszica ca tu singur ai dezlegat misterul portarii! felicitari!Emoticon foarte fericit

██████████████████████████████████████████████████████████████████


ModeratorMATEI ᵖʳᵒᶠ ᵐᵃᵗᵉ


Moderator


Nou venit
Postări: 1
Înregistrat: ‎11-02-2013
0

Re: portare numar Cosmote > Vodafone

Buna ziua,

 

Am portat de curand un numar Cosmote ( cartela) pe servicii de abonament la Vodafone. Am optat in schimb pentru pastrarea numarului initial.

Sunt in perioada aceea de 7-10 zile timp in care se configureaza(?) numerele. Pana atunci am un numar provizoriul vodafone ( cu care m-am si inregistrat pe MyVodafone). In cursul zilei de 15 feb.a.c. acest numar provizoriu va deveni inactiv si va fi utilizabil numarul initial.

Cum pot face modificarile de rigoare in MyVodafone si pentru factura electronica atunci cand se va activa numarul initial si cel provizoriu se va dezactiva?

 

Multumesc

Membru cu acte în regulă
Postări: 470
Înregistrat: ‎18-06-2012

Re: portare numar Cosmote > Vodafone

Buna si bine ai venit pe forum!


Ti-am lasat un mesaj privat. Iti stau la dispozitie pentru nelamuriri.


Multumesc,
Alina