Altele

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Highlighted
Începător
Postări: 14
Înregistrat: ‎04-02-2016

ATENTIE!!!!! VODAFONE OFERA INFORMATII CU CARACTER PERSONAL!!!!

 

Salut! 

Am avut marea neplacere sa fiu contactata de catre un vanzator de tablete, telefoane si ce-=o mai avea el prin magazin pe acolo, care m-a sunat in legatura cu o tableta. Dupa ce m-a pus sa-i confirm data nasterii si ultimile 4 cifre din CNP, pe care evident ca nu le-am dat corect, si oricum daca le gresesti nu conteaza, ca ei ca sa iti vanda un abonament si o tableta, recurg la orice si incalca orice principii. Bun, deci ii zic omului niste cifre gresite, la care el cica: "nu-i nimic, daca nu va amintiti, noi doream doar sa ne asiguram ca vb. cu d-na Nastase Diana". In fine, imi spune ca reprezinta un magazin parter al vodaf. (Ilex-Dristor) si ca imi face o oferta care contine un ab.de date si o tableta. 

Domnilor/Doamnelor de la vodafone, 

1. De ce nu respectati Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001
pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date;

2. Cine v-a dat permisiunea sa-mi folositi datele de identificare (CNP si adresa)?

3. Cine v-a dat permisiunea sa furnizati catre alte persoane numarul meu de telefon?

 

NE VEDEM IN INSTANTA!!!!

PLANGERILE VOR FI DEPUSE PT. PUNCTELE ENUMERATE MAI SUS SI PENTRU FAPTUL CA AM FOST BRUIATA  IMPOTRIVA VOINTEI MELE DE PERSONALUL DIN DEPARTAMENTUL DE FIDELIZARE. 

 

si pt. ca suntem in a III-a zi de sf. sarbatori Pascale, va urez la cat mai putini clienti! 

Chiar credeti ca o sa mai stam ca prostii la bataia voastra de joc si la ignoranta voastra? Pe banii nostri? Cine contribuie la bunastarea companiei vodafone? EVIDENT, NOI CLIENTII! 

 

EU UNA M-AM SATURAT DE VOI, SI  IMI VOI MIGRA CELE 4 ABONAMENTE RAMASE IN ALTA RETEA.