Altele

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Highlighted
Vizitator
Postări: 7
Înregistrat: ‎31-01-2012
0
Soluţie acceptată

Aplicatia Zonga

Am vazut pe site-ul dumneavoastra ca recomandati aplicatia Zonga si m-am decis sa o descarc. Cand mi-am ales planul tarifar am observat ca reteaua Vodafone ofera 3 luni gratuite. Doresc sa stiu daca atunci cand descarc un playlist pentru a-l asculta in regim offline mai platesc ceva.

Multumesc anticipat.
Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012
0

Re: Aplicatia Zonga

[ Editat ]

Salutare!

   Nu se mai plateste nimic.

"Optiunea “mod offline” este disponibila abonatilor Zonga Premium.

Cu ajutorul optiunii “mod offline” vei descarca muzica din playlist-urile tale pe computer (in curand si pe telefonul mobil) insa descarcarea se va face securizat si nu vei putea de exemplu sa iti copiezi muzica pe un CD sau pe un alt computer. Toate piesele descarcate vor putea fi ascultate doar folosind aplicatia Zonga, nu si cu alte aplicatii.

Piesele descarcate vor fi disponibile in mod offline pe computer sau telefonul mobil pana la data expirarii abonamentului tau Zonga Premium.

Pentru a descarca un playlist offline, trebuie sa intri in aplicatia desktop la sectiunea Playlist-uri. Apoi selectezi playlist-ul pe care vrei sa il faci offline si selectezi [ + ] “Descarca playlist”."

    sursa

          Ionut


Vodafone
Vizitator
Postări: 7
Înregistrat: ‎31-01-2012

Re: Aplicatia Zonga

Multumesc pentru informatii.
Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012
0

Re: Aplicatia Zonga

   Cu placere!  Emoticon fericit

 

 


Vodafone
Nou venit
Postări: 1
Înregistrat: ‎15-12-2015
0

Re: Aplicatia Zonga

am un  abonament smart11 si vreau sa stiu ce inseamna ca am aplicatia zonga gratuit inclusa in abonament. Dupa ce am activat-o si am vrut sa dau play, ma obliga sa incerc 1 luna zonga premium. Eu nu vreau zonga premium, vreau un serviciu care este inclus in abonament fara nici un alt cost suplimentar. Deci: este zonga un astfel de serviciu, sau am fost abonat abuziv   la  un serviciu platit cand am furnizat numarul meu de telefon? cum pot anula acel abonament daca s-a intamplat asa ceva contrar vointei mele?

Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012
0

Re: Aplicatia Zonga

Salut, floringiurca!


Cel mai probabil nu au fost trimise prin mesaj automat instructiunile si activata oferta pentru Zonga pe contul tau. Poti contacta un coleg pe chat, alegi de acolo solicitare de Internet si date sau sa ne trimiti noua un email pe adresa forumsupport_ro@vodafone.com in care sa ne lasi numarul tau, tipul de abonament ales in urma reinnoirii si adresa la care se livreaza facturile sau adresa de email.

Te vom ajuta mai apoi.
Tudor 

Vodafone