Altele

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Highlighted
Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎07-01-2013
0

Buna ziua

Am achizitionat de la vodafone, pe abonamentul mega un LG optimus L7 si am patit'o cu costul. Problema e urmatoarea am intrat la date (n.r. pe telefon) si imi arata acolo trafic 0,98 gb in perioada "...", cele mai mari consumatoare fiind "facebook" si "SO Android" .. daca intru in facebook pot sa restrictinez accesul doar prin wi-fi sa functioneze, dar la SO Android nu. Deci intrebarea mea este pot sa restrictionez datele si la SO Android? cum ?

 

Multumesc si imi cer scuze daca nu am postat unde trebuia :-/

Sfătuitor
Postări: 38
Înregistrat: ‎06-12-2012
0

Re: Buna ziua

La setari, utilizare date, bifezi setati limita datelor mobile.

Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: Buna ziua

Salut stefano!

 

In pricipiu, Android OS inseamna cam toate aplicatiile(procesele) implicite care vin instalate in telefon. Totusi, aici am dat cateva instructiuni despre restrictionarea sistemului pentru a face cat mai putin trafic.

 

1. marketul (Google Play Store) poate fi setat să nu facă updateuri automat, caz în care la fiecare update trebuie să apeși cu deștu’ ăla pe care-l controlezi tu. (setari in Play Store)
2. “background data” poate fi dezactivat – aplicațiile nu pot face niciun fel de transfer – sync, send and receive (Meniu - Settings - Accounts & sync settings -Background data) 3. “auto-sync” off – aplicațiile nu fac sync automat (Meniu - Settings - Accounts & sync settings -Auto-sync) 4. dacă totuși vrei să ai anumite aplicații care să poată face sync automat (gen email), poți să faci și asta.

Poti citi si cele doua articole din acea postare.

 

Tudor.

 

 

Vodafone
Vizitator
Postări: 6
Înregistrat: ‎03-12-2012
0

Re: Buna ziua

[ Editat ]

cand ma duc in dreapta sus la contul de pe myvodafone si dau click pe schimba poza,nu imi apare cum spune colega in tutorial,ci imi da ceva scris in html(daca nu ma insel,nu ma prea pricep )zice ceva de java, nush ce.Ce este de facut ca sa imi pot pune si eu o poza cu mine in contul meu de myvodafone?Stima

Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012

Re: Buna ziua

  Iti afiseaza ca in link-ul acesta?

 

  Ai incercat si pe alte browsere?Poti lasa unui moderator fotografia si sa o "monteze" pentru tine.

 

   Ionut


Vodafone
Membru cu acte în regulă
Postări: 470
Înregistrat: ‎18-06-2012

Re: Buna ziua

[ Editat ]

Buna sima87george,

Lasa-mi, te rog, intr-un mesaj privat userul de MyVodafone si un print screen cu eroarea aparuta pentru a te putea ajuta cu aceasta solicitare.


Multumesc,
Alina

Vizitator
Postări: 6
Înregistrat: ‎03-12-2012
0

Re: Buna ziua

[ Editat ]

Buna Alina,m-ai iutat?Vad ca nu este dispus nici un coleg sa ma ajute,nui bai,banuiesc ca 3abonamente in + saiu in - pentru ditai firma ,nu conteaza.Stima

Membru cu acte în regulă
Postări: 402
Înregistrat: ‎02-08-2012

Re: Buna ziua

Salut sima87george,

 

Alina nu este astazi la serviciu. Daca i-ai trimis informatiile solicitate, te asigur ca aceasta a redirectionat deja situatia mai departe catre departamentul implicat.

 

Va reveni cu un raspuns la tine in cel mai scurt timp posibil.

 

Multumesc,

Cristina

Vizitator
Postări: 6
Înregistrat: ‎03-12-2012
0

Re: Buna ziua

Buna Seara Cristina

am vorbit cu colega ta in cursul saptamanai,din pacate eram in timpul programului nu am putut sa vb prea mult.A ramas sa las un mesaj vocal pe acel numar de pe care ma sunat si ca ma va suna(observ ca uni lucreaza sambata deci putea sa predea stafeta mai departe ca sa nu astepte clientul nu de alta,ca nu tin neaparat sa vb numai cu Alina).Stima

Membru cu acte în regulă
Postări: 402
Înregistrat: ‎02-08-2012
0

Re: Buna ziua

sima87george,

 

Daca doresti, imi poti trimite numarul tau de telefon si print-screenul cu eroarea pe care o intampini in My Vodafone in momentul in care doresti sa iti schimbi poza de la Avatar.

 

Multumesc,

Cristina