Altele

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Highlighted
Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎19-01-2013
0
Soluţie acceptată

Cod PUK

Buna ziua. Am introdus de 3 ori gresit codul PIN, toate bune, am scris codul PUK si mi-am bagat un nou cod PIN. Acum sunt curios, daca mai introduc o data de 3 ori gresit codul PIN, pot scrie acelasi cod PUK sa bag un nou cod PIN?

Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012

Re: Cod PUK

[ Editat ]

Salutare!

 Codul PUK este un cod de deblocare, care se foloseşte atunci când codul PIN a fost tastat de trei ori greşit şi cartela SIM se blochează.Acesta este unic pentru fiecare SIM

    Il gasesti pe plasticul de suport al SIM-ului,in contul tau de MyVodafone si la *100#

 

  Ionut


Vodafone
Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎19-01-2013
0

Re: Cod PUK

Pai, nu asta am intrebat. Am intrebat daca l-am folosit odata sa imi schimb PIN-ul, daca mai gresec inca o data de 3 ori PIN-ul, il voi mai putea folosi inca o data pentru a mi-l schimba?

Înţelept
Postări: 103
Înregistrat: ‎17-11-2012

Re: Cod PUK

Da,il vei putea folosi de oricate ori vrei...codul puk nu se schimba de fiecare data cand iti resetezi codul pin

Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012
0

Re: Cod PUK

[ Editat ]

  Expresia "Este unic pentru fiecare SIM" ,banuiesc ca e suficient de clara ca raspuns la intrebarea ta.Daca este unic,inseamna ca este acelasi si in consecinta nu se schimba .  Emoticon fericit

 

  Ionut


Vodafone
Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎19-01-2013
0

Re: Cod PUK

Am inteles, multumesc. Nu este asa clar deoarece am auzit si de PUK2 si nu stiam ce e, inca nu stiu.

Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012

Re: Cod PUK

[ Editat ]

 Salut!

  Poate te ajuta asta:

"

PIN/PUK

 

Codul PIN reprezinta codul de siguranta al cartelei SIM si este setat automat inca de la activarea cartelei SIM. Acesta poate fi dezactivat din meniul telefonului, astfel incat sa nu fie necesar sa il introduci de fiecare data cand pornesti telefonul.

 

Codul PIN initial al telefonului este 1234.

 

In cazul in care codul PIN este introdus gresit de 3 ori, cartela SIM se va bloca si va fi necesar sa cunosti codul PUK pentru deblocare.Acest cod il poti afla prin apel gratuit la *100# sau la 484(tariful este de 0,6545 euro/apel, TVA inclus)  Daca si codul PUK este introdus gresit de 10 ori, cartela SIM se va bloca definitiv si este necesar sa o inlocuiesti.

 

Pe anumite telefoane, cum ar fi Motorola sau Sagem, dupa blocarea codului PIN nu se solicita codul PUK, ci apare pe ecranul telefonului mesajul SIM blocat.Pentru a putea introduce codul PUK, este necesar sa tastezi in prealabil codul **05*.
 

PIN2/PUK2     

  

Poti folosi codul PIN2 daca telefonul tau are in meniu optiunea de apeluri fixe. Cu aceasta optiune, folosind codul PIN2, poti seta o lista de maximum 10 numere de telefon care sa poata fi apelate de pe numarul tau. Practic, este ca o restrictionare pe care o poti face din telefonul tau astfel incat doar numerele alese de tine sa poata fi apelate.

 

In mod similar, daca acesta este blocat, este necesar sa introduci codul PUK2."

 

   Ionut


Vodafone
Vizitator
Postări: 7
Înregistrat: ‎26-04-2014
0

Re: Cod PUK

Salut, Ionut!

 

Bine, bine, am inteles din conversatia asta ce sunt codurile PIN, PUK, dar fii mai explicit. Ca n-am chef sa navighez prin goagal sa vad ce inseamna abrevierile astea .... ai putea sa le spui explicit, nu-i asa? Si ca ce sunt PIN2 sau PUK2????

 

By the way, ce e ala "cod BPUK??? E cumva codul PUK2???? Cam jungla....

Multumesc.

Vizitator
Postări: 7
Înregistrat: ‎26-04-2014
0

Re: Cod PUK

Sa inteleg ca sunt OBLIGAT sa sun la 484 sa ma deblocheze? 

Am codul PUK, DAR CUM SE ACTIVEAZA?????? Ca telefinul nu vrea..... fii mai explicit la PROCEDURA de tastare si activare, Ionute! Ca nu toata lume s-a nascut operator telefonie mobila....

Vizitator
Postări: 7
Înregistrat: ‎26-04-2014
0

Re: Cod PUK

Te citez: "In cazul in care codul PIN este introdus gresit de 3 ori, cartela SIM se va bloca si va fi necesar sa cunosti codul PUK pentru deblocare.Acest cod il poti afla prin apel gratuit la *100# sau la 484(tariful este de 0,6545 euro/apel, TVA inclus)  Daca si codul PUK este introdus gresit de 10 ori, cartela SIM se va bloca definitiv si este necesar sa o inlocuiesti.

 

 

CUM SE INTRODUCE SI ACTIVEAZA CODUL PUK? STIU CODUL, DAR CUM SE INTRODUCE, UNDE, CAND, CUM????

 

Mersi.