Altele

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎25-11-2015
0

Internet stick vodafone

Vodafone imi poate oferi un abonament la care sa am si stick usb 4G si minim 4 GB lunar la un pret decent? Acum am un modem 3G lesinat care desi imi arata conectat si 3-4 liniute semnal..internetul merge ca naiba. Sau dau lunar 14.88 lei la concurenta si imi iau modem usb 4G? 

 

Numai bine!

Moderator
Postări: 640
Înregistrat: ‎26-04-2017
0

Re: Internet stick vodafone

Buna,

 

Daca doresti un pachet nou, ai posibilitatea sa achizitionezi un abonament SMART NET 14. La acest abonament primesti gratuit un Vodafone Connect USB Speed 6 care este compatibil cu reteaua 4G. Mai multe detalii cu privire la aceasta oferta regasesti si aici: https://www.vodafone.ro/personal/servicii-si-tarife/internet/internet-pe-laptop-sau-tableta/internet...

 

In situatia in care doresti sa iti prelungesti actualul abonament, iti recomandam sa ne conectezi folosind una dintre aceste metode: https://www.vodafone.ro/personal/asistenta/contacteaza-ne/index.htm .

 

Multumesc,

Madalina 

Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎25-11-2015
0

Re: Internet stick vodafone

[ Editat ]

Buna Madalina,

 

Nu doresc un abonament nou Emoticon fericit  ala e pentru cei noi nu pentru mine ....Opresc abonamentul pe stikul de internet...am intrat prin wifi oferit de un telefon in reteaua Digi ..tot 3G si a zburat laptopul pur si simplu pe cand internetul meu Vodafone mergea mai rau ca o caruta trasa de un magar schiop. Nu am niciodata acei 128 kb care cica e viteza oferita dupa terminarea traficului. In realitate am 5-6 kb si cand e o zi mai buna  am 20- 30 sau 50 kb. Atat! 

 

Si inca ceva...cine in ziua de azi..mai ofera 4 GB ANUAL! (Atat am eu )  Pe bune???? Aici anul 2017!!!!!

 

Imi iau de la Digi cu 14 lei lunar dar macar am internet. Va pupa Jean!

Highlighted
Moderator
Postări: 640
Înregistrat: ‎26-04-2017
0

Re: Internet stick vodafone

Buna,

 

Oferta pe care o ai, respectiv aceea cu 4GB anual este o oferta din campania anterioara. In situatia in care doresti sa vorbesti cu colegii de la Departamentul de Ofertare despre o nou plan tarifar, te rugam fie sa ne apelezi la *222, fie sa completezi formularul disponibil aici: https://www.vodafone.ro/personal/asistenta/contact/index.htm

 

Multumesc,

Madalina