Altele

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Nou venit
Postări: 1
Înregistrat: ‎25-02-2013
0

Nu ma pot loga pentru a-mi vedea MMS-urile

Salut. Am si eu o problema . Atunci cand intru pe mmsacces.vodafone.ro si dau la recuperare parola ,dupa ce completez datele cu numarul de telefon si codul acela ,imi apare mesajul "Numarul de telefon mobil introdus nu este valid. Te rugam verifica-l cu atentie si incearca din nou." . Am introdus numarul in toate felurile ,nu mi-l recunoaste in niciun mod.

Membru de onoare
Postări: 1.205
Înregistrat: ‎17-01-2012
0

Re: Nu ma pot loga pentru a-mi vedea MMS-urile

[ Editat ]

Buna maezm

 

Spune-mi, te rog, daca ai primit recent un mesaj cu link-ul si parola si incerci sa le introduci pe platforma de Mms Acces sau ai un mesaj mai vechi de 30 zile care incerci sa il vizualizezi. Este prima oara cand utilizezi acest serviciu?

 

Te intreb acest lucru deoarece daca mesajul este receptionat recent, functia de recuperare parola nu este necesara la accesare.


Numarul de telefon trebuie introdus in formatul 407******** exact ca in informatiile oferite cat si parola sa fie introdusa corect.

 

ScreenShot133.jpg


Multumesc, 
Cristina

 

 

info_320x37.jpgtc_320x37.jpg

Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎16-01-2013
0

Re: Nu ma pot loga pentru a-mi vedea MMS-urile

Numarul meu este unul transferat de la un alt operator. Nu are nici o treaba? Pentru ca nu pot recupera parola nicicum.
Membru de onoare
Postări: 1.125
Înregistrat: ‎29-10-2012
0

Re: Nu ma pot loga pentru a-mi vedea MMS-urile

[ Editat ]

Salutare nzsolt70,

 

 

Prin intermediul serviciului MMS Access toti utilizatorii de telefonie mobila pot vizualiza mesajele multimedia primite din partea clientilor Vodafone, asadar faptul ca numarul tau este unul portat din alta retea nu afecteaza functionalitatea acestuia.

 

Spune-mi, te rog, ai primit un mesaj cu link-ul si parola si incerci sa le introduci pe platforma de MMS AccessExact cum a mentionat colega mea Cristina, functia de recuperare parola nu este necesara la accesare daca mesajul este receptionat recent.

 

Asigura-te ca numarul de telefon este introdus in formatul 407******** si parola este identica cu cea din mesajul primit.

 

 

Multumesc,
Roxana

Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎30-06-2012
0

Re: Nu ma pot loga pentru a-mi vedea MMS-urile

O porcarie marca Vodafone