Altele

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎15-10-2013
0

Numar privat

Buna ziua

O mica intrebare despre o situatie in care ne-am aflat multi dintre noi la un moment dat. 2:10 dimineata suna nr privat glume, injurii si amenintari.

Sunt posesorul unui abonament Vodaf si doresc sa stiu, contra unei taxe sau nu, daca si cum pot afla numarul (sunt destul de sigur ca e aceeasi retea, banuind si apelantul chiar) sau desfasurator ceva, daca trebuie depusa o cerere (asa am inteles de la un amic).

Sunt constient de metodele de blocare a acestor apeluri insa nu vreau sa fac asta pe motiv ca primesc telefoane din afara tarii (centrale) care la fel imi sunt afisate cu nr privat si nu as vrea sa uit filtrul de apeluri pornit a doua zi in conditiile in care il activez seara.

Astept cu mare interes raspunsul si va multumesc anticipat

Membru de onoare
Postări: 1.486
Înregistrat: ‎02-02-2012

Re: Numar privat

Salut Marius, 

 

Cu parere de rau iti spun ca doar organele abilitate pot lua masuri in astfel de cazuri. Noi putem doar sa iti punem la dispozitie modalitati de blocare, insa, precum spuneai, nu te ajuta. Oricat de mult am putea intelege situatia, nu putem face nimic decat in urma unei plangeri la parchet sau politie. 

 

Multumesc,

Claudiu

Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎15-10-2013
0

Re: Numar privat

Multumesc pentru promptitudine

Aveti cumva idee daca functioneaza metoda redirectionarii catre un Voice Ip de Skype ? Adica sa-mi afiseze umarul ? sau e doar un zvon ? 

Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012
0

Re: Numar privat

[ Editat ]

Avea Romtelecom un astfel de serviciu,dar ultima data cand am verificat  nu mai era functional.


Vodafone
Membru de onoare
Postări: 1.486
Înregistrat: ‎02-02-2012

Re: Numar privat

Salut,

 

Exact cum spunea si Ionut, a existat acum ceva vreme (nu stiu sa-ti spun exact) o posibilitate de redirectionare de acest gen. Am verificat aceasta posibilitate de curand si iti pot spune cu siguranta ca aceasta nu mai este disponibila. 

 

Singura modalitate de a nu mai fi deranjat este prin respingere automata (exista cateva aplicatii pe Android), dar, precum spuneai si tu, nu prea te ajuta. 

 

Multumesc,

Claudiu

Sfătuitor
Postări: 59
Înregistrat: ‎25-01-2012
0

Re: Numar privat

Eu sunt nevoit sa reziliez 4 abonamete la Voda, la doua sunt client GoldEmoticon trist, dar asta este situatia, mai trebuie schimbate si numerele si furnizorii.

Nu mai suport sa am dicutii in casa cand de la 05 la 08 dimineata am nenumarate apeluri cu numar ascun dar si noaptea.

Sa ma duc la politie?? NU frate schimb numarul trimit prin sms noul meu numar si am rezolvat probleme.

Din cate vad eu legile in tara noastra protejeaza infractorii sa se ascunda in spatele unui numar necunosc, eu daca aflu numarul prin diferite metode sunt tot infractor, ca nu ma supun legilor.

Highlighted
Membru de onoare
Postări: 1.486
Înregistrat: ‎02-02-2012
0

Re: Numar privat

Salutare,

 

Nu cred ca este mai simplu sa schimbi operatorul si numarul in loc sa apelezi la o institutie publica care te poate ajuta. 

Legile protejeaza datele cu caracter personal, este o mare diferenta intre acest fapt si ceea ce spui. Daca dorim sa fim corecti din acest punct de vedere, mai bine am apela la institutiile publice care ne stau la dispozitie. 

 

Multumesc,

Claudiu 

Începător
Postări: 28
Înregistrat: ‎15-05-2013
0

Re: Numar privat

Salutare ,

 

   daca vrei neaparat sa descoperi cine te suna iti poti inregistra un cont pe un site care ofera VOIP gratuit , gen callromania si scapi de grija . cauta tutorialul cum se realizeaza asta si ai scapat e grija . Sau, exista si varianta expusa de Claudiu , varinta care este perfect legala si corecta . Dezavantajul este durata mare pana primesti raspuns din partea autoritatilor .

 

Bafta

Moderator