Altele

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Nou venit
Postări: 1
Înregistrat: ‎21-12-2018
0

Problema date mobile

Vorbind cu prietena mea pe apel whatsapp, la un moment dat, intre 1-2 noaptea, se opreste brusc conexiunea si nu inteleg de ce, setarile sunt facute okay, semnal in casa am. Se intampla asa de cateva seri, dar doar seara, ziua nu am deloc probleme si chiar nu inteleg de ce fix intre orele respective. Datele imi raman pornite, indicele imi apare in bara, dar din micile mele cunostinte, imi apare decat acea mica sagetica in sus, semn ca doar trimit pachete catre server,dar nu le si primesc inapoi si sta asa pret de 10-15minute.
Moderator
Postări: 201
Înregistrat: ‎25-06-2018
0

Re: Problema date mobile

Buna!

 

Este posibil ca in respectivul intervar sa fie efectuata o repornire a antenei pe care te conectezi, astfel ramai fara semnal.

 

Elena 

Highlighted
Moderator
Postări: 36
Înregistrat: ‎08-10-2014
0

Re: Problema date mobile

Buna, 

 

Fiind un serviciu de tip best effort, este posibil ca in acel interval sau dupa un anumit timp de conversatie semnalul sa fie fluctuant si sa se actualizeze celula pe care esti conectat, totodata poate fi si din cauza semnalului pe care il are prietena ta, daca acest lucru se intampla frecvent si in alte zone, iti recomandam o schimabre de sim.

 

Raluca