Altele

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎05-01-2013
0

Probleme inlocuire HTC Desire S si alte probleme...

Vreau sa incep cu: "Multumesc" companiei vodafone pentru o "exemplara" maniera de a rezolva o simpla inlocuire a unui telefon.

Telefonul problematic este un HTC Desire S cumparat de la vodafone la oferta (cunoscatorii stiu ca acest tip de telefoan cumparat de la vodafone a fost cu probleme. Pe forumuri, din ce am gasit eu,  telefoanele achizitionate la liber sau de la alti operatori nu au avut probleme si anume vestitele restarturi la finalul convorbirii sau in timpul ei, eu eram printer norocosi si restarturile aveau loc la finalul convorbirii). A fost dus in service in vara anului 2012 si i-a fost inlocuita placa de baza. Dupa ridicare telefonul prezenta aceeasi problema. Am zis asta e, data viitoare sa citesc pe forumuri si dupa aia sa cumpar un produs.

 

De pe data de 7 pana in data de 16 ianuarie 2013 am asteptat ca aceasta companie sa trimita un e-mail catre magazin pentru a putea inlocui acest telefon (in aceasta perioada am facut 3 drumuri la magazin, doar 2 din cauza lor, nenumarate telefoane la relatii clienti si multi multi nervi)

 

Datorita acestor neplaceri am solicitat sa fiu recompensat prin inlocuirea telefonului cu unul mai bun fara sa platesc nicio diferenta. Acest raspuns am inteles ca i-l voi primi marti, data de 22 ianurie 2012

Vorbind cu consultantul de la magazin am intrebat daca cererea mea nu se aproba ce telefon pot sa iau?

 

Mi-a dat un exemplu si dupa aia a zis o alta solutie care este foarte interesanta. Daca nu va convine nicio oferta va putem returna banii de pe factura. Suma platita de mine pe telefon la achizitionarea lui este X dar valoarea lui la achizitie era X+Y, Y reprezentand reducerea data datorita faptului ca am luat un abonament care l-am platit. Nu prea suna bine.

Situatie ipotetica pentru orice client vodafone. Te duci, iti cumperi un telefon care valoreaza 2400 RON, ei iti fac o reducere de 1400 RON. Valoarea facturii este de 1000 RON (teoretic vorbind dai 1000 RON si restul de 1400 ii platesti prin abonamente, poti sa le asociezi cu rata). Daca telefonul se strica dupa un an si nu vrei sa cumperi tot de la ei  iti inapoiaza valoarea facturii (asa s-a exprimat, nu a zis valoarea telefonului) si atat. Deci suma de 700 de RON, jumatate din cat a durat contractul, 12 luni in care tu ai platit abonamentul, ramane la ei. Nu stiu daca ati inteles dar ceva nu este legal pe aici.

In lege scrie ca vanzatorul trebuie sa inapoieze valoarea produsului scazand un procent datorat uzurii acestuia. Ce pareri aveti???

Membru de onoare
Postări: 1.749
Înregistrat: ‎12-01-2012
0

Re: Probleme inlocuire HTC Desire S si alte probleme...

Buna Cristzi,

 

Te rog sa imi lasi un mesaj privat in care sa incluzi IMEI-ul telefonului tau si numarul tau de telefon pentru a putea verifica situatia descrisa de tine si a te putea ajuta cu aceasta solicitare.

 

Pentru a imi lasa mesaj privat, da click pe numele meu de utilizator si ti se va deschide o fereastra precum cea din imagine unde vei avea posibilitatea aceasta.

Irina - mesaj.JPG

 

Multumesc,

Irina