Altele

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎10-08-2014

ROAMING IN INDONEZIA!!! URGENTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

Buna seara,

Va rog sa-mi spuneti URGENT de ce, desi am credit peste 10 euro (precum si oferta activa) nu pot primi si initia apeluri?

DE CE MI-ati taiat roamingul????

si mai ales: cu ce drept?

Astept urgent un raspuns!

Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012
0

Re: ROAMING IN INDONEZIA!!! URGENTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

Buna, simynoc!

 

Ne pare rau ca raspundem cu intarziere aici. Incepand cu data de 8 septembrie, avem noi extraoptiuni pentru roaming in portofoliul Vodafone. Astfel, ofertele de pana la acea data au devenit nationale si le poti folosi pe teritoriul tarii.


Poti activa una dintre ofertele de aici, ce iti va oferi si acces in roaming. Apeleaza *100# - Promotii.

Noile extraoptiuni sunt in conformitate cu regulamentul european de roaming si normele impuse de catre ANCOM.

In roaming ai nevoie fie de credit pe numar, fie de o oferta cu roaming inclus. O oferta nationala duce la suspendarea serviciilor din roaming.

Tudor

 

Vodafone
Vizitator
Postări: 5
Înregistrat: ‎25-01-2015
0

Re: ROAMING IN INDONEZIA!!! URGENTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

Salutare,

 

Am aceiasi problema cu un prieten din Panama. In plus, desi astazi este ultima zi de oferta nationala, nu o poate dezactiva pentru ca nu este listata la *100#.

 

Intrebarea care se pun: ]cum se impaca fraza "O oferta nationala duce la suspendarea serviciilor din roaming." cu confirmarea ca serviciul de roaming este activ ?

 

Prietenul meu are roaming activ si nu poate primi nici un SMS, desi costul ar fi zero. Acest joc penibil il va determina sa schimbe operatorul imediat ce se intoarce in tara.

Moderator
Postări: 663
Înregistrat: ‎26-04-2017
0

Re: ROAMING IN INDONEZIA!!! URGENTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

Buna, Catalin!

Cel mai probabil prietenul tau are o oferta activa. Dat fiind faptul ca Indonezia nu face parte din Zona SEE, pentru a avea acces la serviciul de roaming e necesar sa aiba serviciul activ si sa aiba alocat credit.

In Indonezia va utiliza serviciile numai la tarif standard. Regasesti tarifele aici: https://www.vodafone.ro/personal/servicii-si-tarife/cartela-vodafone/roaming/tarife-standard/index.h...

Multumesc,
Madalina