Altele

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Highlighted
Membru VIP
Postări: 4.498
Înregistrat: ‎08-02-2012

Red; Silver; Gold sau Platinum - beneficii

Snap2.png

RED

 • Eşti client Red dacă ai mai puţin de 21 de luni în reţea şi valoarea medie a facturii tale pe ultimele 6 luni este de cel mult 20 de Euro fără TVA.  Afla ce beneficii ai:

  Pentru fiecare euro din valoarea facturii fără TVA primești un punct de loialitate.


  Exemplu:


  Ești client Red și ai consumat servicii în valoare de 15 Euro? Atunci primești 15 puncte de loialitate.  Cum ajungi client Silver?

  Dacă eşti client Vodafone de cel puţin 21 de luni, devii automat client Silver. Poți deveni client Silver și mai devreme, dacă valoarea medie a facturii tale din ultimele 6 luni depăşeşte 20 de Euro fără TVA sau dacă folosești concomitent un abonament de voce mobilă, unul de voce fixă și unul de internet mobil broadband.

SILVER

 • Eşti client Silver dacă ai între 21 şi 72 de luni în reţea şi valoarea medie a facturii tale din ultimile 6 luni este între 0 şi 40 de euro fără TVA.


  Eşti client Silver şi mai devreme de 21 de luni dacă media facturilor din ultimele 6 luni este între 20 şi 40 de euro fără TVA sau dacă folosești concomitent un abonament de voce mobilă, unul de voce fixă și unul de internet mobil broadband.  Află ce beneficii ai:

  Pentru că eşti client Silver, primeşti un bonus de 100% pentru punctele de loialitate.


  Exemplu:


  Eşti client Silver şi ai consumat servicii în valoare de 25 de euro: vei primi 25 de puncte de loialitate pentru valoarea facturii, la care se adaugă un bonus de 25 puncte pentru grupa de loialitate. În total primeşti 50 de puncte.  Cum ajungi client Gold?

  Dacă ai petrecut mai mult de 72 de luni alături de noi devii automat client Gold. Poți deveni client Gold și mai devreme, dacă valoarea medie a facturii tale din ultimele 6 luni depăşeşte 40 de Euro fără TVA sau dacă ești client Silver și folosești concomitent un abonament de voce mobilă, unul de voce fixă și unul de internet mobil broadband.

GOLD

 • Eşti client Gold dacă ai petrecut mai mult de 72 de luni în reţea şi valoarea medie a facturii din ultimile 6 luni este între 0 şi 60 de euro fără TVA.


  Eşti client Gold şi mai devreme de 72 de luni dacă media facturilor din ultimele 6 luni depășește 40 de euro fără TVA sau dacă ești client Silver și folosești concomitent un abonament de voce mobilă, unul de voce fixă și unul de internet mobil broadband.  Află ce beneficii ai:

  Pentru că eşti client Gold, primeşti un bonus de 200% pentru punctele de loialitate.


  Exemplu:


  Eşti client Gold şi ai consumat servicii în valoare de 40 de euro: vei primi 40 de puncte de loialitate pentru valoarea facturii, la care se adaugă un bonus de 80 de puncte pentru grupa de loialitate. În total primeşti 120 de puncte.  În plus, ai prioritate atunci când apelezi serviciul "Relaţii cu clienţii"  Cum ajungi client Platinum?

  Poți deveni client Platinum dacă valoarea medie a facturii tale din ultimele 6 luni depășește 60 de Euro fără TVA sau dacă ești client Gold și folosești concomitent un abonament de voce mobilă, unul de voce fixă și unul de internet mobil broadband.

PLATINUM

 • Eşti client Platinum dacă valoarea medie a facturii tale din ultimele 6 luni depășește 60 de Euro fără TVA sau dacă ești client Gold și folosești concomitent un abonament de voce mobilă, unul de voce fixă și unul de internet mobil broadband.  Află ce beneficii ai:

  Pentru că eşti client Platinum primeşti un bonus de 300% pentru punctele de loialitate.


  Exemplu:


  Eşti client Platinum şi ai consumat servicii în valoare de 70 de Euro: vei primi 70 de puncte de loialitate pentru valoarea facturii, la care se adaugă un bonus de 210 puncte pentru grupa de loialitate. În total primeşti 280 de puncte.  Ai prioritate atunci când apelezi serviciul "Relaţii cu clienţii"


  Ai prioritate în service-ul Vodafone.

 

 

VODAFONE PENTRU TINE

██████████████████████████████████████████████████████████████████


ModeratorMATEI ᵖʳᵒᶠ ᵐᵃᵗᵉ


Moderator