Altele

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Membru de bază
Postări: 214
Înregistrat: ‎04-02-2012

Telefon pentru copii?

Tu ai cumpara un telefon pentru copilul tau ?

 

Sincer in nici un caz sub 14 ani nas da telefon in mana lor .O sa devina prea dependenti de tehnologie si pana la urma fara viata in public ( prieteni , joaca afara ,plimbari---> numai la telefon Emoticon trist )

 

Stiu e bine de multe ori sa stii undeti umbla copilul si dai un telefon dar pana la urma cand eram personal copil nu exista asa ceva si tot nu mam pierdut

Vizitator
Postări: 4
Înregistrat: ‎09-02-2012
0

Re: Telefon pentru copii?

eja orice copil la 14 e dependent de pc si internet,pana si in fundul romaniei,asta este secolul tehnologiei,deci.....
Highlighted
Începător
Postări: 18
Înregistrat: ‎11-02-2012
0

Re: Telefon pentru copii?

in niciun caz pana la 17 ani nu ar avea nevoie
Membru
Postări: 30
Înregistrat: ‎26-02-2012

Re: Telefon pentru copii?

Buna,

 

Adica eu la copilul meu sa-i dau un telefon dupa 14 ani in timp ce restul sunt deja ultra familiarizati cu acest dispozitiv. Si uite asa al meu o sa arate ca o planta ce nu stie sa faca la 14 ani un apel. Apoi o sa sune la Vodafone sa intrebe ce face cu tasta "gardulet". Si intrebat ce tip de telefon are o sa spuna negru sau mobil.

 

Telefonul ajuta si la dezvoltarea unor abilitati atat tehnologice cat si de comunicare. Cum ar fi sa-i ofer un telefon fara sim poate? Sau doar cu o conexiune parentala la internet? Poate asa cand vorbeste pe strada nu mai urla si va aprecia o muzica de calitate redata pe sistemul adecvat.

marius.malinescu@aps.ro
0720.052.117
Consultant
Postări: 97
Înregistrat: ‎01-02-2012

Re: Telefon pentru copii?

Sal'tare,

 

Da. Ar fi un inadaptat daca n-ar avea.

 

Dependenta? Normal. Suntem dependeti si de supa, cartofi prajiti, haine, apa, masina, muzica, TV s.a. dar asta nu ne face sa nu ne lasam copilul la televizor (deloc) ori sa nu ii dam ciocolata pana la 14 ani, deloc, ca-l face dependent.

 

Dependenta de internet? E deja un subiect care isi are el radacinile odata cu dezvoltarea lui. Asa si cu telefonia. Mobila ori fixa. La un moment dat eram dependenti de serviciile postale, dar asta nu insemna ca daca copilul meu era destul de apt sa scrie o scrisoare ii interziceam acest lucru.

 

Dependenta de internet era considerata o boala prin 96. De atunci am evoluat. Emoticon care face cu ochiul Putin. Uite un articol din Dec. 96 din The NY Times. De atunci am evoluat in sensul ca mai toti suntem dependenti de internet.

 

Nu vad sensu sa nu-i permit telefon ori internet.

 

Oi fi io ultra-liberal ori mai limitat in gandire, dar nu inteleg idea cu privarea de comunicare.

 

Alex.