Altele

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Membru de onoare
Postări: 1.749
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: Vodafone sau Orange?

Buna kulkul,

 

Nu este o problema. Ti-am trimis eu mesaj privat.

 

Multumesc,

Irina.

Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎14-05-2012
0

Re: Vodafone sau Orange?

Buna ziua.

Am si eu o intrebare si chiar nu am gasit un loc adecvat pt postarea ei asa ca, daca am gresit topicul, imi cer scuze din start.

problema sta asa: am telefon cu abonament in Vodafone, portat din orange... Mi-am facut cont aici, pe site si este totul ok.

Dar, am si telefon de serviciu, tot in Vodafone portat din Orange, dar pe abonament comun (al institutiei). Am incercat sa-mi fac un cont si pe acesta, insa... nu am reusit.

Acum vine si intrebarea: De ce nu reusesc sa-mi fac un cont si pt acest numar?... Doar pt ca este platit de institutie iar eu nu am voie sa vad convorbirile sau nu stiu eu sa-l creez?

Multumesc anticipat pt eventualul raspuns!

Membru veteran
Postări: 536
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: Vodafone sau Orange?

Buna papadie62.

 

Poti vedea detalierea convorbirilor si pe contul de persoana juridica pe care il folosesti, insa acesta  trebuie creat de pe contul de MyVodafone cu drept de admin.

 

Multumesc,

Ramona

Nou venit
Postări: 1
Înregistrat: ‎13-10-2012
0

Re: Vodafone sau Orange?

In nici un caz VODAFONE!!!! Am un abonament pe societate iar la domiciliu nu am semnal, deloc, si locuiesc in Ilfov. Am facut o gramada de sesizari in vederea rezilierii contractului, pentru a ma putea porta la orange, unde  semnalul este full dar imi cer o taxa de 200 euro + tva, intrucat nu mi-a expirat perioada contractuala. Raspunsurile celor de la vodafone au fost, ca ei imi asigura semnal doar la sediul societatii iar saptamana asta, s-au gandit ei mai bine ca daca am punct de lucru la adresa unde locuiesc, adica unde nu am semnal, imi reziliaza contractul.Penibili!!! Asta dupa ce au recunoscut ca nu am semnal! Saptamana viitoare le fac reclamatie la protectia consumatorilor si ii dau si in judecatata, unde o sa le cer despagubiri ff mari, acesta fiind numarul de telefon al societatii de la infiintare, si imposibilitatea de a vorbi la el imi aduce imortante prejudicii.

Highlighted
Membru de onoare
Postări: 1.749
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: Vodafone sau Orange?

Buna 0729033487 si bine ai venit pe forum!

 

Am solicitat o noua verificare a semnalului. Vei fi contactat(a) in maxim 2 zile lucratoare pentru mai multe detalii.

 

Multumesc,

Irina