Altele

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Nou venit
Postări: 1
Înregistrat: ‎20-01-2015
0

portare numar

Buna ziua vreau sa imi portez numarul de telefon existent la dvs.as vrea sa stiu cum trebuie sa procedez si cat dureaza aceasta portare

Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012

Re: portare numar

[ Editat ]

Salut si bine ai venit pe forumul Vodafone.

  Pentru portare ai foua posibilitati:

  1. Online,la achizitiile din eshop;

  2. In oricare din magazinele Vodafone. După ce completezi cererea de portare, primești un SIM cu un număr de telefon temporar pe care îl poți folosi până la portarea numărului tău. După finalizarea portării, numărul temporar va fi înlocuit automat cu numărul tău, cel pe care îl portezi la Vodafone.

 

Conform reglementărilor ANCOM, portarea se realizează în 3 zile lucrătoare. Procesul se poate prelungi din motive tehnice, dar nu mai mult de 25 de zile lucrătoare.


Vodafone
Nou venit
Postări: 1
Înregistrat: ‎21-09-2018
0

Re: portare numar

buna ziua,
am incercat sa mi portez cartela orange la vodafone pentru am achizitiona un telefon, si mi ati cerut garantie 3400 ron , pot sa stiu si eu de ce asa o suma mare?
multumesc
Highlighted
Moderator
Postări: 640
Înregistrat: ‎26-04-2017
0

Re: portare numar

Buna, Laura!

In anumite situatii, intr-adevar, se percep fie garantii, fie plati in avans. In situatia in care doresti sa stii din ce cauza sunt percepute aceste sume, te rugam sa accesezi link-ul urmator: https://www.vodafone.ro/personal/asistenta/abonamente/abonament-nou/de-ce-trebuie-depuse-garantii-sa...

Multumesc,
Madalina