Altele

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Highlighted
Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎24-05-2013
0
Soluţie acceptată

renuntare abonament

  Buna ziua,

      

In cursul lunii februarie, am solicitat telefonic ca doresc sa renunt la abonament incepand cu data expirarii perioadei contractuale, mai exact 23 martie 2013.

Un operator de-al dv. mi-a preluat cererea si m-a intrebat daca doresc sa pastrez nr. pe cartela. Am confirmat acest lucru.

In data de 17 februarie a.c. o reprezentanta vodafone m-a contactat telefonic. In acel moment nu am fost disponibila sa continuam convorbirea, mentionez ca dansa nu a precizat motivul apelului. In continuare am primit facturi vodafone in data de 8 aprilie si 8 mai. Mentionez ca eu nu am utilizat minutele si traficul de date.

In data de 15 mai 2013 am sunat la "serviciul relatii cu clientii", le-am relatat problema si mi s-a spus ca voi fi contactata in trei zile de un reprezentant de la "reziliere". Nu m-a contactat nimeni in aceste 3 zile.

In data de 20 mai 2013 am sunat din nou la vodafone si mi-au spus ca in cursul acelei zile, sau cel tarziu in ziua urmatoare voi fi contactata telefonic de un reprezentant vodafone.

Am asteptat pana in 23 mai 2013, cand am resunat si mi s-a spus ca voi fi sunata cu prioritate.

Astazi, 24.05.2013 am fost contactata in sfarsit de un operator care, dupa ce mi-a prezentat o oferta, mi-a spus ca poate sa imi inchida abonanentul incepand cu data de 25.05.2013.

Avand in vedere solicitarea mea din luna februarie pentru renuntarea la abonament, doresc anularea facturilor emise ulterior si inchiderea abonamentului cu data 23.03.2013.

Va rog sa ma indrumati cu informatii in vederea rezolvarii favorabile a acestei solicitari.

O zi buna!

Membru de onoare
Postări: 1.749
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: renuntare abonament

Buna kristinam111 si bine ai venit pe forumul Vodafone!

 

Iti pot oferi asistenta pentru a putea rezolva aceasta solicitare. In acest sens, te rog sa imi lasi un mesaj privat care sa contina numarul tau de telefon si un numar de contact.

 

Pentru a imi lasa mesaj privat, da click pe numele meu de utilizator si ti se va deschide o fereastra precum cea din imagine unde vei avea posibilitatea aceasta.

Irina MP.jpg

 

Multumesc,

Irina