Android

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Membru cu acte în regulă
Postări: 350
Înregistrat: ‎30-01-2012
0

ANDROID or WINDOWS

Android este platforma de telefon fierbinte, cu o cotă de piaţă în creştere într-un ritm rapid, şi telefoane cu sistemul de operare fiind touted pe Web. Am fost impresionat de cât de departe a ajuns Android într-un timp relativ scurt, şi cât de bine le-a pătruns pe piaţă. Windows Mobile a văzut actualizarile recente, un eveniment mult prea rar, şi este adesea obtinerea bashed pentru a fi o platforma smartphone datat. Am discutat  partea mea echitabilă de criticile despre Windows Mobile, mare parte din cauza de a fi un astfel de entuziast mult timp, care a crescut fara rost.

Am stabilit atitudinea mea faţă de cinice deoparte şi Windows Mobile cu Android, şi faptul de a problemei este, Windows Mobile este mai bună decât aţi putea crede. Când comparaţi cele două platforme, în domeniile majore care contează cel mai mult, rezultatele pot să vă surprindă.

Atunci când vorbesc despre ceea ce face un smartphone bun, unele abilitati-cheie sunt menţionate în mod obişnuit. Abilitatea de a rula aplicaţii mai multe în acelaşi timp, multi-tasking, este întotdeauna în prim-planul acestor discuţii. Numărul de aplicaţii disponibile pentru o platformă de date este un subiect fierbinte. Interfaţa cu utilizatorul este, de asemenea, chiar acolo sus, în discuţiile cu privire la platformele de telefon. Şi nu poate trece cu vederea capacitatea unei platforme pentru integrarea cu desktop-ul calculatorului utilizatorului, sub formă de comentarii în întreaga mărturie web.

Vizitator
Postări: 9
Înregistrat: ‎29-01-2012
0

Re: ANDROID or WINDOWS

andoid is the best

Highlighted
Vizitator
Postări: 6
Înregistrat: ‎05-02-2012
0

Re: ANDROID or WINDOWS

android nui mai bun ca wp,doar ca e mai popular

Începător
Postări: 24
Înregistrat: ‎06-02-2012
0

Re: ANDROID or WINDOWS

Alege Android, multe aplicatii gratuite.
Vizitator
Postări: 6
Înregistrat: ‎11-02-2012
0

Re: ANDROID or WINDOWS

sunt fata si nu prea ma pricep,dar am avut si wp si acum am android,nici nu exsista comparatie,android e mai bun si mai rapid