Apple

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎25-01-2012
0

Accesorii IPAD 2

Mos Craciun mi-a adus un iPAD 2 si incerc sa-l descifrez. As avea cateva intrebari pentru expertii in iPAD2:

- Cum mut fisiere de pe desktop pe iPAD, fara sa le pun in iCloud? Am gasit ca singura varianta un HDD wifi de la Seagate, insa e o varianta scumpa. HDD de 500G Wifi si cu baterie cu autonomie de 5h, costa 210 euro. iPADul nu citeste memory stick, external HDD fie cu alimentare individiala fie cu alimentare prin USB. Deasemenea degeaba are bluetooth ca nu se sincronizeaza cu nimic care are bluetooth.

- Unde gasesc o coperta pentru iPAD 2 la un pret normal? Adica undeva la 50-60RON? Nu stiu daca face un plastic, sau o coperta din musama peste 130 de RON, numai pentru ca e pentru iPAD 2.

- Unde gasesc accesorii pentru iPAD 2? Adica USB mama de exemplu? Peste tot vad numai alimentare pentru iPAD2, dar asta am deja.

 

Mersi.

Colaborator
Postări: 108
Înregistrat: ‎24-01-2012
0

Re: Accesorii IPAD 2

Pe internet gasesti tot... si informatii si accesorii... trebuie doar sa cauti Emoticon care face cu ochiul

Scytheman
Vizitator
Postări: 9
Înregistrat: ‎26-01-2012
0

Re: Accesorii IPAD 2

Recomand in lista ta de accesorii sa pui si un cablu IPAD <-> HDMI. Nu sti cand e nevoie sa-l legi la un TV sau proiector.

O carcasa de calitate trebuie sa o consideri un accesoriu de avut. Pentru fata recomand smart cover-ul original apple (in ce culoare preferi).
Pe spate ori pui un skin (un vinil , colant cum vrei sa-i zici sau mai dur exista carcase gen http://www.tucano.com

Daca vrei sa vezi filme pe ipad recomand un set de casti bune. Poti plati pe ele de la 100RON la 2000RON .. depinde cat de bine vrei sa se auda.
Pentru filme recomand AVPlayer HD sau GoodPlayer (exista si altele dar astea eu nu am gasit format de fisier sa nu mearga, stiu si subtitrari cu caractere romanesti si sunt ceea ce trebuie)